Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι "ζωής ή θανάτου"»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, για το ερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με το Λαύριο, τις τιμές του εν λόγω αγώ...

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, για το ερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με το Λαύριο, τις τιμές του εν λόγω αγώνα, αλλά και για το μίνι εισιτήριο διαρκείας για τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο Αρτάκης.

Αναλυτικά: 

Στην «κλεψύδρα» του πρωταθλήματος 2017-2018, απομένουν ακόμα έξι αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA πρέπει και μπορεί να συνεχίσει την διεκδίκηση της παραμονής του για να βρεθεί εκτός της επικίνδυνης ζών της Α1 κατηγορίας.

Η ομάδα μπάσκετ προέρχεται από μια χαμένη «μάχη» που έδωσε στην Χαλκίδα ,δεν έχει χάσει όμως και τον «πόλεμο» της παράμονής της. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιστρέφει στην έδρα του για να αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, το Λαύριο που διεκδικεί για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του, την συμμετοχή στην πρώτη τετράδα.

Για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, κάθε επόμενο παιχνίδι είναι «ζωής ή θανάτου».

Όσο κι αν είναι αυτονόητη και ακούγεται τετριμμένη, η αναγνώριση και οι ευχαριστίες της διοίκησης, των παικτών και των προπονητών για την παρουσία 300 και πλέον φιλάθλων που ήταν στο κλειστό της Κανήθου και στο παιχνίδι με την Κύμη, είναι μέγιστη υποχρέωσή μας.

Η δε άψογη συμπεριφορά τους αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μίμησης για τη φιλοσοφία του μπάσκετ που διακατέχει, διαχρονικά, την πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, καθώς παρά την ήττα της ομάδας δεν δόθηκε η παραμικρή αφορμή και αιτία για την πρόκληση βίας.
Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελευταίου αγώνα.

ΜΙΝΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τους τρείς τελευταίους, εντός έδρας αγώνες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, με αντιπάλους το Λαύριο (31/3, 18.30), τον Ολυμπιακό (13/4, 18.15) και τον ΠΑΟΚ (8/5), προσφέρεται μίνι εισιτήριο διαρκείας για τις θέσεις του κάτω διαζώματος στην προνομιακή τιμή των 20 ευρώ.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η είσοδος στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-ΛΑΥΡΙΟ Megabolt, θα τιμάται 5 ευρώ για το άνω διάζωμα και 10 ευρώ για το κάτω διάζωμα και τις πλαϊνές εξέδρες .

Η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), από την Τετάρτη (28/3) μέχρι την Παρασκευή (30/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00.

Το Σάββατο (31/3), η διάθεση θα συνεχιστεί από τις 12.00 έως την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου. Η διάθεση των εισιτηρίων δεν θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια