Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόρμπος: «Δεν τα παρατάμε ποτέ»

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Πανιωνίου, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Ατρόμητο. Ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε ...

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Πανιωνίου, μετά το τέλος του ισόπαλου αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Ατρόμητο.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος τόνισε μετά το ματς με τον σύλλογο του Περιστερίου πως η ομάδα δεν τα παρατάει ποτέ.

Αναλυτικά:

«Κάναμε καλή εμφάνιση, κάναμε ευκαιρίες κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος που το έχει αποδείξει μέσα στο γήπεδο. Κομβικό σημείο ήταν η αδράνειά μας στο στημένο, δεν πέρασε καθόλου ο χρόνος μετά το 2-0, προσπαθήσαμε να το κρατήσουμε, υπάρχει στεναχώρια, τον τελευταίο καιρό δεν παίζαμε καλά, πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας, εκεί πρέπει να εστιάσουμε γιατί μπροστά κάνουμε ευκαιρίες. Εκεί πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι, δεν τους είπα κάτι διαφορετικό, όσο έχουν δυνάμεις να τα δώσουν όλα για το καλό της ομάδας.

Είναι η αδράνεια, πιστεύω ότι πράγμα που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τύχη, πρέπει να δουλέψουμε αυτό το πράγμα, έχουν μείνει λίγες αγωνιστικές και πρέπει να τα δώσουμε όλα γιατί όλοι το τέλος θυμούνται και το αν πετύχαμε τους στόχους μας. Και ο Μανώλης και ο Φιόρι είναι δύο σημαντικές ομάδες, όλοι είναι ισάξιοι, η διαφορά είναι ότι με αυτά τα παιδιά είμαστε μαζί τριάμισι χρόνια, είχαν μείνει καιρό έξω και δυο ακόμα λύσεις είναι σημαντικές και πιστεύω θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στα παιχνίδια που μένουν. Αυτή η μάχη θα πάει μέχρι το τέλος, αρκετές ομάδες παλεύουν για την πέμπτη θέση, πρέπει να συνεχίσουμε και θα δούμε στο τέλος ποιος θα την πάρει. Αντοχή και δυνάμεις υπάρχουν, το έχουμε δείξει ότι ποτέ δεν τα παρατάμε, το ίδιο θα κάνουμε και φέτος. Πάντα θα προσπαθούμε και για τον κόσμο οπότε πρέπει να συνεχίσουμε και να δικαιωθούμε.

Δεν έχουμε καμία εξέλιξη με το συμβόλαιό μου, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, προέχει η ομάδα, έχω πει ότι εδώ είμαι χαρούμενος αλλά θα δούμε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια