Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς φαβορί στη Νέα Σμύρνη

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το μίνι Αθηναϊκό ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ Πανιωνίου & Ατρομήτου. Η εν λό...

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το μίνι Αθηναϊκό ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague μεταξύ Πανιωνίου & Ατρομήτου. Η εν λόγω κρίσιμη αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (10/3 - 17.15) στη Νέα Σμύρνη προβλέπεται αμφίρροπη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις στοιχηματικές εταιρείες οι οποίες δεν έχουν χρίσει ως φαβορί καμία από τις 2 ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος των κυανέρυρθων προσφέρεται σε απόδοση 2.70, η ισοπαλία βρίσκεται στο 2.85 ενώ το ''διπλό'' των κυανόλευκων δίνει 2.45! Αν μη τι άλλο παρατηρείται πολύ μικρή απόλιση μεταξύ των 3 πιθανών τελικών σημείων του αγώνα (1-Χ-2), γεγονός που έχει επαναληφθεί σχεδόν σε όλες τις τελευταίες χρονικά αναμετρήσεις μεταξύ των 2 ομάδων ανεξαρτήτου έδρας.

Στην ελκυστική τιμή του 1.82 βρίσκεται το ''goal/goal'' και θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση που σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα, κάτι που έχει συμβεί στις 4 από τις 6 πιο πρόσφατες συναντήσεις των 2 αντιπάλων στην πλατεία.

Στο παρακάτω link απεικονίζονται αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές για το κρίσιμο ματς της Νέας Σμύρνης : https://pamestoixima.opap.gr/retail-event#e/265331


Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια