Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήθέλε, αλλά...

Ο Πανιώνιος ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε! Η ομάδα του Γρηγορίου ηττήθηκε με 1-3 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και πλέον η υπόθεση πρόκριση στον...

Ο Πανιώνιος ήθελε, αλλά δεν μπόρεσε! Η ομάδα του Γρηγορίου ηττήθηκε με 1-3 από τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και πλέον η υπόθεση πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου μοιάζει με... μακρινό όνειρο!

Οι παίκτες των κυανέρυθρων στο πρώτο ημίχρονο συνολικά δεν είχαν καλή εικόνα, φάνηκε να υπάρχει παραπάνω άγχος απ' όσο έπρεπε και ουσιαστκά στα πρώρα 45 λεπτά χάθηκε το παιχνίδι, όπου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο τέρματα.

Στην "επανάληψη" ο Πανιώνιος έδειξε σημάδια βελτίωσης, πήρε την κατοχή της μπάλας σε αρκετά μεγάλο μέρος του ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από ένα γκολ.

Οι κυανέρυθροι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Μασούρα, ενώ είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν -τουλάχιστον- ακόμα ένα γκολ. Ευκαιρίες βέβαια, ειδικά στο πρώτο 45λεπτο, είχε και ο ΠΑΟΚ.

Ο κόσμος του Ιστορικού έδωσε βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στο φινάλε του αγώνα οι παίκτες πήγαν μπροστά στην Θύρα 3, όπου χειροκρότησαν και χειροκροτήθηκαν θερμά!

Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως στο τέλος οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είχαν κατεβασμένο το κεφάλι και ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένοι για το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι

Με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να έχει πολύ κόσμο και εξαιρετική ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Γρηγορίου μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι δεν είχαν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς.

Στο 13' ο Μασούρας με εκπληκτική ενέργεια πέρασε τον Αζεβέδο, έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σπιριντόνοβιτς έστρωσε την μπάλα με το κεφάλι στον Σαββίδη, το πλασέ του οποίου πήρε τροχιά προς την εστία, όμως η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Βαρέλα και έτσι χάθηκε η πολύ καλή στιγμή.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ απάντησε στις ευκαιρίες. Ο Πρίγιοβιτς έφυγε στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Κάνιας, αλλά το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή το «έβγαλε» ο Κότνικ.

Στο 24' οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με έναν περίεργο τρόπο να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Ο Μακ βγήκε στην αντεπίθεση, ο Πρίγιοβιτς πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, με τον Λημνιό να κάνει την κεφαλιά, την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Μαουρίσιο να την σπρώχνει στα δίχτυα!

Αυτό το γκολ “ξύπνησε” τους παίκτες του Γρηγορίου, οι οποίοι και με το χειροκρότημα των φιλάθλων τους, ανέβασε την απόδοση τους, ώστε να βρει διαδρόμους προς την εστία του ΠΑΟΚ.

Εκεί, όμως, που οι κυανέρυθροι έδειχναν καλύτερο πρόσωπο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Μετά από πολύ καλή σέντρα του Αζεβέδο, ο Πρίγιοβιτς πήδηξε αμαρκάριστος απέναντι από τον Κότνικ και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0!

Στο 43' ο Ιστορικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει το σκορ και να μπει ξανά στο παιχνίδι. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπιριντόνοβιτς από τα αριστερά, ο Μασούρας έκανε την κεφαλιά όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πασχαλάκη!

Έτσι το 0-2 έμεινε έως το φινάλε του ημιχρόνου.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στην προσπάθεια του να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας προχώρησε σε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα της “επανάληψης” Παπαγεωργίου και Σταυρόπουλος μπήκαν στις θέσεις των Γεσίλ και Γκιοατά. Έτσι, ο Μασούρας πέρασε στην κορυφή της επίθεσης.

Οι κυανέρυθροι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως με τους Μασούρα-Σπιριντόνοβιτς προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του Πασχαλάκη.

Στο 60' ο Πανιώνιος έχασε διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μιεώσει το σκορ. Αρχικά ο Σπιριντόνοβιτς έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, ο Πασχαλάκης έπεσε και έδιωξε με τον Παπαγεωργίου να παίρνει το ριμπάουντ αλλά να σουτάρει πολύ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, με τον πορτιέρε του ΠΑΟΚ να είναι εξουδετερομένος.

Οι κυανέρυθροι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλα δύσκολα μπορούσαν να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Στο 72', μετά από κόρνερ του Μπραχίμι, ο Κόρμπος έκανε καλό άλμα, πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (73') η ποιότητα του Μπίσεσβαρ έκανε την διαφορά. Ο Ολλανδός μέσος, ο οποίος είχε μπει λίγα λεπτά πριν στο παιχνίδι, έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κότνικ, με τον ΠΑΟΚ να κάνει έτσι το 0-3!

Αυτό το τέρμα ουσιαστικά “έκοψε” τα πόδια των παικτών του Πανιωνίου, αφού μετά το 0-3 δεν υπήρχαν και τα ψυχικά αποθέματα για να κάνουν κάτι παραπανω...

Στο 85', πάντως, ο Πανιώνιος με τον αρχηγό του μείωσε το σκορ. Μετά από κόρνερ του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Κόρμπος μπήκε ουσιαστικά με την μπάλα στα δίχτυα!

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το σκορ οι Πάνθηρες, οι οποίοι είχαν γεμίσει την Θύρα 3, δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να φωνάζουν για την ομάδα!

Στο 88' ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν ο Μασούρας έκανε το δυνατό σουτ και ο Πασχαλάκης με δυσκολία έδιωξε την μπάλα.

Τελικά το 1-3 ήταν και το τελικό σκορ!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Βλάχος, Σαραμαντάς, Γκιοατά (46' Σταυρόπουλος), Μπανανά, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (68' Μπραχίμι), Σαββίδης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Γεσίλ (46' Παπαγεωργίου)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαουρίτσιο (75' Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς (69' Κουλούρης), Μαλεζάς, Λημνιός, Μακ, Αζεβέδο, Πέλκας (65' Μπίσεσβαρ), Κάνιας, Βιερίνια

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια