Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στηρίζουμε και... προσέχουμε!

Ο κόσμος του Ιστορικού αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το ματς με τον ΠΑΟΚ (19:30) και καλ...

Ο κόσμος του Ιστορικού αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το ματς με τον ΠΑΟΚ (19:30) και καλείται να αποδείξει για μία ακόμα φορά πως... διαφέρει!

Η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη έχει απαγορευτεί, όμως από το πρωί της Τετάρτης (28/02) ακούγονται πολλά και διάφορα.

Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου, οι οποίοι δεδομένα θα βρίσκονται μαζικά στις εξέδρες του γηπέδου, πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί τόσο στην δική τους συμπεριφορά, όσο και στην συμπεριφορά των διπλανών τους.

Οι κυανέρυθρος κόσμος έχει αποδείξει πως ξέρει να στηρίζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την ομάδα και παράλληλα με την άψογη του συμπεριφορά να μην δίνει καμία αφορμή για τυχόν τιμωρίες κλπ.

Στο ματς με τον ΠΑΟΚ, λοιπόν, για χίλιους λόγους και επειδή οι καιροί είναι "πονηροί", αυτή η κόσμια συμπεριφορά θα πρέπει να είναι ακόμα πιο προσεκτική και φυσικά με το ατέλειωτο τραγούδι των Πανθήρων και γενικότερα του Πανιωνίου κόσμου η ομάδα θα πάρει... φτερά!

Δεν υπάρχουν σχόλια