Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρο «διπλό» στην Τρίπολη!

Σε ένα παιχνίδι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, για το Νότιο όμιλο τη...

Σε ένα παιχνίδι με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, για το Νότιο όμιλο της Superleague Κ15! 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μικρού του Πανιωνίου πίεσαν και σε αντεπίθεσή τους στο 52′ ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Καραχάλιος, νόμιζε ότι δεν μπορούσε να πιάσει την μπάλα με τα χέρια και προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι στέλνοντάς την στα δίχτυα του για το 0-1! Το 0-2 διαμορφώθηκε στο 72′ με το γκολ του Λαζάρου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παναγιώταρος): Καραχάλιος, Καταμάτζε, Ξεπαπαδάκης, Γερ. Ράλλιος, Παυλ. Διονυσόπουλος, Τζιούμης, Κουιμελής, Ντερβίσι, Παν. Ράλλιος, Αντωνάκης, Χριστόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν και οι Βασ. Κολοστούπης, Μεταξάς, Χατζής.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Πέτρος Τασουνίδης): Παπαδούδης, Κοντομάνος, Πέτρου, Κούτσι, Ζούλιας, Χριστοφιλόπουλος, Αργυρίου, Αρβανίτης, Λαζάρου, Χαϊκάλης, Ζαμάνης, ενώ αγωνίστηκαν και οι Μπέσης, Αντωνέας, Ταρσαναλής, Μπέκιος, Κακολύρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια