Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβληματισμός στην ΠΑΕ, κίνδυνος έδρας!

Δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο για το νέο μεγάλο πρόστιμο! Το νέο μεγάλο πρόστιμο (16.000) που επιβλήθηκε στον Πανιώνιο έχει φέρει δυσαρ...

Δυσαρέσκεια στον Πανιώνιο για το νέο μεγάλο πρόστιμο!

Το νέο μεγάλο πρόστιμο (16.000) που επιβλήθηκε στον Πανιώνιο έχει φέρει δυσαρέσκεια και έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του Ιστορικού.

Δεν είναι λίγες οι φορές τόσο φέτος όσο και πέρυσι που η ΠΑΕ έχει βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για να πληρώσει "τσουχτερά" πρόστιμα και το μόνο σίγουρο είναι πως τα... χρήματα δεν περισσεύουν στους κυανέρυθρους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος ήταν ήδη υπότροπος, πριν το παιχνίδι της Ριζούπολης και γι΄αυτό το λόγο το πρόστιμο ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Μάλιστα, την επόμενη φορά που θα κληθεί σε απολογία η ΠΑΕ δεν αποκλείεται να υπάρξει και τιμωρία της έδρας, κάτι φυσικά που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται οι άνθρωποι του συλλόγου!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από εδώ και πέρα ο κόσμος του Ιστορικού πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός, καθώς όπως έχει διαπιστωθεί οι νέοι κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί και με το παραμικρό υπάρχει κίνδυνος για μεγάλα πρόστιμα, ακόμα και για τιμωρία έδρας! 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια