Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θετικό κλίμα με Ουάσινγκτον

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στον Πανιώνιο επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αμυντικό μέσο, ο οποίος θα δώσει περισσότερες λύσεις στην ομ...

Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές στον Πανιώνιο επιθυμούν να αποκτήσουν έναν αμυντικό μέσο, ο οποίος θα δώσει περισσότερες λύσεις στην ομάδα στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Ουάσινγκτον Σαντάνα ντα Σίλβα βρίσκεται αρκετά ψηλά στην μεταγραφική λίστα των κυανέρυθρων και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και το κλίμα είναι αρκετά θετικό.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής παίζει στην θέση του αμυντικού χαφ και φέτος αγωνίζεται στην πορτογαλική, Ντεσπορτίβο Άβες.

Ξεκίνησε την καριέρα από τη Φόρσα της Βραζιλίας και το 2008 έκανε την κίνηση και ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της σερβικής Τελεόπτικ.

Το 2010 επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μποταφόγκο, ενώ ακολούθησαν οι Τομπένσε, Φιγκεϊρένσε, Σιανόρτε, Πεναπολένσε, Ζόινβιλ, Παλμέιρας και Παρανά. Πλέον, από το 2015 αγωνίζεται στην Πορτογαλία. Αρχικά για λογαριασμό της Νασιονάλ κι από φέτος στην Ντεσπορτίβο Άβες.

Την περασμένη περίοδο, με τη Νασιονάλ είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Κύπελλο και μία στο Λιγκ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια