Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς φαβορί το ματς του Αγρινίου

Αμφίρροπη αναμέτρηση χωρίς φαβορί προμηνύουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για το αυριανό (21/1 - 17.15) εκτός έδρας ματς του ...

Αμφίρροπη αναμέτρηση χωρίς φαβορί προμηνύουν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για το αυριανό (21/1 - 17.15) εκτός έδρας ματς του Πανιωνίου απέναντι στον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Superleague 2017/2018.

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος προσφέρεται σε απόδοση 2.45, η ισοπαλία στο 2.90 ενώ το κυανέρυθρο ''διπλό'' δίνει 2.65.

Μεταξύ άλλων παρατηρείται πολύ μικρή απόκλιση μεταξύ των 3 πιθανών σημείων του αγώνα (1-Χ-2), κάτι που έχει επαναληφθεί σχεδόν σε όλες τις προηγούμενες επισκέψεις των Νεοσμυρνιωτών στο Αγρίνιο είτε για αγώνα πρωταθλήματος είτε κυπέλλου.

Στην ελκυστική τιμή του 2.45 βρίσκεται το ''over 2.5'' και θα επαληθευτεί σε περίπτωση που σημειωθούν στον αγώνα 3 ή περισσότερα τέρματα.

Λίγο πάνω από τον ''διπλασιασμό'' (2.02) κυμαίνεται η απόδοση του ''goal/goal'' και θα επιβεβαιωθεί σε περίπτωση που σκοράρουν και οι δύο ομάδες στην αναμέτρηση.

Είναι γεγονός πως τόσο το ''over 2.5'' όσο και το ''goal/goal'' έχουν επαληθευτεί στις 3 από τις 4 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων στο Αγρίνιο με μοναδική εξαίρεση να αποτελεί το περσινό ματς όπου ο Ιστορικός επικράτησε με 0-2!

Στο παρακάτω link απεικονίζονται αναλυτικά όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές για τον αγώνα μεταξύ κυανοκίτρινων & κυανέρυθρων : https://pamestoixima.opap.gr/retail-event#e/249676


Επιμέλεια : Νίκος Τσιάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια