Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Διπλό ταμπλό για να μπει το 2018 όπως πρέπει»

Οι Πάνθηρες για το... γεμάτο κυανέρυθρο Σαββατοκύριακο που έρχεται. Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν: "Για μας οι γιορτές ήταν οι δρ...

Οι Πάνθηρες για το... γεμάτο κυανέρυθρο Σαββατοκύριακο που έρχεται.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρουν:

"Για μας οι γιορτές ήταν οι δρόμοι. Τα βαψίματα, το κυανέρυθρο χρώμα στα χέρια μετά τις νυχτερινές βόλτες.

Χαλαρώσαμε, κάναμε το χαβαλέ μας και τώρα φοράμε τη στολή πολέμου και παίρνουμε τις θέσεις μας και πάλι στα τσιμέντα!

Σάββατο διπλό ταμπλό για να μπει το 2018, όπως πρέπει. Αρχικό ραντεβού στη Θύρα 3, λίγο πριν τις 15:00, για τον αγώνα ποδοσφαίρου με την Κέρκυρα και από κει κατευθείαν πάνω στο κλουβί για μια κολασμένη Αρτάκης που θα πατήσει στη γη τα σκουλήκια.

Μετά από δύο κερκιδάρες και δύο νίκες, θα πάμε την Κυριακή το μεσημέρι (13:00) να φωνάξουμε για τα κορίτσια του μπάσκετ, στο Αρτάκης, εναντίον του παοκ για να κλείσει το Σαβ/κο όπως πρέπει!

Γερά όλοι, με λαιμούς ξεκούραστους, έτοιμους για νέες βραχνάδες και κλεισίματα!

Υ.Γ. Καλή επιτυχία επίσης, σε πόλο και χάντμπολ.

Υ.Γ. 2 Ενδεικτικό πρωτοσέλιδο στη φωτογραφία, μιας από τις προκρίσεις της ομάδας μας επί του σκουληκιού στο ποδόσφαιρο. Να θυμηθούμε την επιτυχία του γυναικείου μπάσκετ πέρυσι που έμεινε στην Α1, ρίχντας τον αρη στην Α2; Να πούμε για τον φετινό αποκλεισμό τους στο χαριλάου από μας, στο κύπελλο; Ή μήπως για τις εποχές που το μόνο γήπεδο στην Αθήνα που έχανε ο Γκάλης ήταν το Αρτάκης; Η ιστορία γράφει! Τα λέμε αύριο στη λάβα του κλειστού ..



Panthers Club"

Δεν υπάρχουν σχόλια