Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ηττήθηκε από... λάθη!

Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε στη Λιβαδειά "προδόθηκε" από τα δικά του λάθη, τα διαιτητικά λάθη και την τύχη και τελικά ηττήθη...

Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε στη Λιβαδειά "προδόθηκε" από τα δικά του λάθη, τα διαιτητικά λάθη και την τύχη και τελικά ηττήθηκε με 2-1 από τον γηπεδούχο Λεβαδειακό!

Ο Ιστορικός με το πανέμορφο γκολ του Μασούρα στο 58' είχε φέρει το ματς στα δικά του μέτρα, όμως στο 60' το άουτ έγινε... κόρνερ από τον επόπτη υπέρ του Λεβαδειακού, η άμυνα του Πανιωνίου αδράνησε και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Στο 77' οι κυανέρυθροι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα και στην αντεπίθεση ο Γιακουμάκης βγήκε σε θέση τετ α τετ, κέρδισε την κόντρα από τον Κότνικ και η μπάλα αφού χτύπησε στο γόνατο του, κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-1!

Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν έτσι την ευκαιρία να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και έμειναν στους 22 βαθμούς και την 5η θέση, μετά το τέλος του πρώτου γύρου της Σούπερ Λιγκ.

Δυναμικό "παρών" από τον κόσμο του Πανιωνίου στη Λιβαδεία, με τους Πάνθηρες να μην σταματούν δευτερόλεπτο να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών του Γρηγορίου.

Το παιχνίδι

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε με το κλασικό 4-2-3-1, έχοντας στην θέση του βασικού επιθετικού τον Γεσίλ, ενώ ο Σαββίδης επανήλθε στην ενδεκάδα και αποτέλεσε τον επιτελικό χαφ της ομάδας.

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στην μεσαία γραμμή, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν κενούς χώρους στην αντίπαλο άμυνα.

Η καλύτερη στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους, όταν στο 19' ο Γιουσούφ έκανε την σέντρα από τα αριστερά και ο Κότνικ με ωραία επέμβαση είπε “όχι” στην κεφαλιά του Γιακουμάκη.

Μετά το 20ο λεπτό ο Πανιώνιος ανέβασε “στροφές” στην επίθεση και έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε διάστημα ενός λεπτού για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 22' το δυνατό σουτ του Μασούρα έδιωξε σε κόρνερ ο Επασί και εν συνεχεία (23') η κεφαλιά του Γκιοατά, μετά από κόρνερ του Μασούρα, πέρασε λίγο άουτ.

Στα επόμενα λεπτά είδαμε ένα παιχνίδι όπου έλειπε το καθαρό μυαλό, με την ομάδα του Γρηγορίου να προσπαθεί να κλέψει μπάλες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ώστε να βρει διαδρόμους για να γίνει απειλητικός.

Στο 42ο λεπτό ένα σουτ του Γιουσούφ έξω από την περιοχή έσκασε στο έδαφος και δυσκόλεψε αρχικά τον Κότνικ, ο οποίος όμως με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου (45') ο Πανιώνιος βγήκε ωραία στην αντεπίθεση, μετά από κλέψιμο του Σιώπη στο κέντρο, ο Μασούρας έδωσε στον Γεσίλ δεξία στην περιοχή, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού.

Η “επανάληψη” ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μία καλη στιγμή. Ο Γιακουμάκης έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κότνικ να αντιδρά σωστά και να διώχνει την μπάλα.

Στο 49' ο Κόντικ εκ νέου είπε “όχι” σε κεφαλιά του Γιακουμάκη, με τον Σλοβένο τερματοφύλακα αυτή τη φορά να διώχνει την μπάλα σε μία πολύ δύσκολη φάση!

Ένα λεπτό μετά ο Πανιώνιος στάθηκε τυχερός, καθώς το απευθείας φάουλ του Σουμπίνιο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της κυανέρυθρης εστίας.

Στο 52' ο Ιστορικός βγήκε πολύ όμορφα στην επίθεση, ο Γεσίλ από τα αριστερά έβγαλε την σέντρα με εξωτερικό φάλτσο, όμως ο Μασούρας δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα προς την εστία.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι κυανέρυθροι έπαιξαν με υπομονή, η μπάλα άλλαξε αρκετά πόδια, με τον Μασούρα να κάνει την σέντρα και το σουτ του Λάμπρου στην κίνηση να περνάει άουτ.

Η ανοδική απόδοση του Πανιωνίου απέφερε... καρπούς στο 58'. Ο Λάμπρου άνοιξε στον Μασούρα στα αριστερά, ο οποίος απέφυγε εξαιρετικά τον Τσαμπούρη και έπιασε ένα δυνατό σουτ από πλάγια θέση το οποίο κατέληξε στα δίχτυα, για το 0-1 του Ιστορικού!

Δύο λεπτά μετά (60') επόπτης και διαιτητής έδωσαν κόρνερ, σε μία φάση που φάνηκε να είναι άουτ, με τους αμυντικούς του Παμιωνίου μα διαμαρτύρονται έντονα. Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιακουμάκης τσίμπησε την μπάλα που έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, η κυανέρυθρη άμυνα δεν αντέδρασε σωστά και ο Λεονάρντο μόνος του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1!

Στο 69' ο Λάμπρου μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε και την σέντρα, όμως διαιτητής και επόπτης έδειξαν πως η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, μία καθαρά λάθος υπόδειξη, αφού η μπάλα καλά-καλά δεν είχε φτάσει καν στην γραμμή του άουτ!

Στο 77' η μπάλα... τιμώρησε τον Πανιώνιο. Αρχικά ο Χατζισαφί εκτέλεσε με πολύ δύναμη το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Επασί έδιωξε, στο ριμπάουντ ο Ταπόκο δεν κατάφερε να σκοράρει και στην εξέλιξη της φάσης ο Σουμπίνιο έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γιακουμάκη, αυτός στάθηκε πολύ τυχερός καθώς κέρδισε την κόντρα από τον Κότνικ, χτύπησε η μπάλα στο γόνατο του και κατέληξε στα δίχτυα!

Τέσσερα λεπτά μετά ο Γρηγορίου θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα, αφού έβαλε τον νεαρό μεσοεπιθετικό Βουκελάτο στο παιχνίδι στην θέση του Σιώπη.

Από το 84ο λεπτό και μετά οι γηπεδούχοι ήταν συνεχώς πεσμένοι στον αγωνιστικό χώρο και καθυστερούσαν όσο περισσότερο μπορούσαν, ώστε να περάσουν τα λεπτά χωρίς να παιχτεί ποδόσφαιρο. Βέβαια, ο Παπαπέτρου δεν έδειξε καμία κάρτα για καθυστέρηση!

Μάλιστα, ο διαιτητής έδειξε τρία λεπτά καθυστερήσεων, παρά τα τρία γκολ, τις καθυστερήσεις που έγιναν και την αλλαγή που έγινε ακόμα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι παίκτες του Γρηγορίου έως το τέλος με κάποιες ψηλές μπαλιές θέλησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά αυτό δεν ήρθε! Στο 93' ο Βουκελάτος μέσα από την περιοχή και αριστερά μόνος του αντί να γυρίσει την μπάλα στην γεμάτη περιοχή του Λεβαδειακού, επέλεξε να σουτάρει, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ και απογοήτευσε τους συμπαίκτες του!

Τελικά το 2-1 έμεινε έως το φινάλε του αγώνα, με τον κόσμο του Πανιωνίου που βρέθηκε στη Λιβαδειά να χειροκροτεί την ομάδα για την προσπάθεια της.

Γκολ: 58' Μασούρας - 60' Λεονάρντο, 77' Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες: Σουμπίνιο, Λενονάρντο - Σαββίδης

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Αμαράλ, Λεονάρντο, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Νιασέ (62' Μητρόπουλος), Νουάνκο, Γιουσούφ, Σουμπίνιο (82' Μεντί), Μπελγκαζουανί (90' Ιωαννίδης), Γιακουμάκης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χταζισαφί, Γκιοατά, Μπανανά, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης (81' Βουκελάτος), Λάμπρου, Σαββίδης (73' Ταπόκο), Μασούρας, Γεσίλ (54' Ντουρμισάι)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια