Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ψάχνει τον... αντί-Σαββίδη!

Με μία βασική απουσία θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματ...

Με μία βασική απουσία θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κυριάκου Σαββίδη, καθώς ο 22χρονος μέσος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στους Κρητικούς.

Έτσι, ο τεχνικός του Πανιωνίου είναι αναγκασμένος να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Σαββίδη και θα παίξει τον... ρόλο του επιτελικού μέσου στην ενδεκάδα του Ιστορικού απέναντι στον Πλατανιά.

Βέβαια να σημειώσουμε, ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές, καθώς ο Μασούντ είναι σε άδεια και ο Ταπόκο δεν είναι έτοιμος για να επιστρέψει ακόμα σε αγωνιστική δράση.

Πολύ πιθανό είναι να δούμε τον Γιώργο Μασούρα ως... αντί-Σαββίδη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο, με τον Γρηγορίου να είναι αυτός που ξέρει καλύτερα και θα μάθουμε την επιλογή του το Σάββατο, λίγη ώρα πριν την σέτρα του αγώνα!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια