Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μιλόγεβιτς: «Η υπέρτατη τιμή, η μισή διάκριση ανήκει στον Πανιώνιο»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για την ανάδειξή του ως κορυφαίος προπονητής της Σερβίας για το 2017, αλλά και για τον αγαπημένο του Πανιώνι...

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για την ανάδειξή του ως κορυφαίος προπονητής της Σερβίας για το 2017, αλλά και για τον αγαπημένο του Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

“Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το βραβείο. Είναι η αναγνώριση της δουλειάς μου όλα αυτά τα χρόνια. Όπως, όμως, είπα και εδώ στη Σερβία η μισή διάκριση που έλαβα ανήκει στον Πανιώνιο. Στους παίκτες της ομάδας και στη διοίκηση του συλλόγου που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι εδώ” ήταν τα λόγια του Μιλόγεβιτς.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ευτυχισμένος μ' αυτή τη διάκριση είπε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι η μεγαλύτερη διάκριση που μπορείς να λάβεις στη Σερβία ως προπονητής. Ο κάθε προπονητής επιθυμεί να αναδειχθεί κορυφαίος στη χώρα του και εγώ νιώθω περήφανος που τα κατάφερα. Είχα κερδίσει παλαιότερα τον τίτλο του καλύτερου ανερχόμενου προπονητή στην Σερβία, αλλά αυτός ο τίτλος είναι η υπέρτατη τιμή για έναν προπονητή. Με ταπεινότητα και δουλειά θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα μου και στην κάθε ομάδα που βρίσκομαι. Το ίδιο έκανα και στον Πανιώνιο, με τον οποίο βγήκαμε στην Ευρώπη και εύχομαι η ομάδα της Νέας Σμύρνης να πετύχει ξανά τον ίδιο στόχο γιατί έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια