Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το πάθος και το λάθος

Γράφει ο Λουζιτανός... Μετά τον 2-2 με τον ΠΑΟΚ τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ένας αγώνας που χαρακτηρίστηκε από το λάθος του Γκιοατ...

Γράφει ο Λουζιτανός...

Μετά τον 2-2 με τον ΠΑΟΚ τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Ένας αγώνας που χαρακτηρίστηκε από το λάθος του Γκιοατά στη φάση του πέναλτι και το πάθος των παικτών του Ιστορικού στο Β΄ημίχρονο.

Με βάση τα τεκτενόμενα την εβδομάδα που πέρασε, ο Πανιώνιος βρισκόταν σε σύγχιση. Οπότε το αποτέλεσμα ήταν καλό, ειδικά με την εμφάνιση του Β΄ημιχρόνου. Με βάση το γεγονός ότι ισοφαριστήκαμε στο 93’, από στημμένο, με 3 υψηλόσωμους αμυντικούς να βρίσκονται στην 11άδα και το γκολ να πετυχαίνει ο συνήθης ύποπτος για τα γκολ από στημμένα του ΠΑΟΚ (Μάτος), υπάρχει μία μικρή πίκρα και στενοχώρια.

Κάθε βαθμός όμως είναι σημαντικός και ο Ιστορικός βρίσκεται στην 6η θέση, 6 βαθμούς από την κορυφή και 5 από τον υποβιβασμό. Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα έβγαλε νεύρο (δυστυχώς πάλι μόνο για 1 ημίχρονο), μετά από μια δύσκολη παρασκηνιακά εβδομάδα και ο κόσμος έφυγε εν μέρει ευχαριστημένος από το γήπεδο. Επίσης, η παρουσία του Πινιώτη ήταν το μεγάλο κέρδος από τον αγώνα, ενώ ο Σπιριντόνοβιτς και ο Γεσίλ πήραν ενέσεις ηθικού για τη συνέχεια.

Ο Κόρμπος έκανε το καλύτερο μέχρι τώρα φετινό του παιχνίδι, ο Κότνικ για μία ακόμη φορά ήταν κέρβερος μπροστά στην εστία και κράτησε τον Πανιώνιο στο παιχνίδι.

Ο Ταπόκο ήταν ο άτυχος της βραδιάς και του ευχόμαστε καλή επιστροφή και το συντομότερο.

Ο Γκιοατά, μετά από ένα ολέθριο λάθος του, που στοίχησε στην ομάδα, έπιασε καλή απόδοση, αλλά όλη η τριπλέτα της άμυνας χρεώνεται την ισοφάριση από κεφαλιά στο 93΄.

Έπεται ο αγώνας με τον σταθερότατο στην έδρα του Παναθηναϊκό την ερχόμενη αγωνιστική. Τόσο βαθμολογικά και από πλευράς ηθικού ο αγώνας αυτός είναι σημαντικός. Ο Γρηγορίου φάνηκε ότι συνειδητοποιεί ότι η ομάδα χρειάζεται βάρος στην άμυνα για να πάρει τα αποτελέσματα, αρκεί τώρα να δουλέψει ώστε να βελτιώσει τα πρώτα της ημίχρονα και να αποκτήσει σταθερότητα.

Βέβαια – και ειδικά όπως πάει μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα – τίποτε δεν έχει χαθεί ακόμη. Με ένα σερί 2-3 νικών, οποιαδήποτε ομάδα αλλάζει δραματικά θέση στη βαθμολογία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Αστέρας που πριν 3 αγωνιστικές ήταν προτελευταίος με 6 βαθμούς και ήδη βρίσκεται στους 15.

Και ένα μικρό σχόλιο για την εβδομάδα που πέρασε. Δεν είμαστε μέσα στα αποδυτήρια, αλλά όταν θες να αφήσεις παίκτες εκτός για μερικούς αγώνες, ώστε «να το σκεφτούν», καλό είναι αυτό να γίνεται χωρίς θορύβους, από τον προπονητή. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τον Γρηγορίου, αλλά η κίνηση του Ζαμάνη να επιβάλλει αυτός την τιμωρία, εμφατικά ως διοίκηση, θα έλεγα ότι αποδυναμώνει περισσότερο το πρόσωπο του προπονητή, το οποίο ειδικά στην περίπτωση του Γρηγορίου βρίσκεται ήδη σε δυσμένεια από τον κόσμο λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων.

Όπως και να έχει, η ομάδα έβγαλε αντίδραση και ας ελπίσουμε η ομάδα να βρει το δρόμο της και να μην απασχολήσει πάλι τα μέσα για το τι γίνεται στα αποδυτήριά της. Το Β’ ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να γίνει οδηγός για τη συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια