Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νταλό: «Η πρώτη νίκη θα μας δώσει ψυχολογία» (photos)

Ο Μπορίς Νταλό μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr. Ο Γάλλος γκαρντ του Ιστορικού βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Δίπλαρο στο σ...

Ο Μπορίς Νταλό μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr.

Ο Γάλλος γκαρντ του Ιστορικού βρέθηκε μαζί με τον Νίκο Δίπλαρο στο στούντιο του Panionianea Radio και μίλησε τόσο για την παρουσία του στην ομάδα, όσο και για το ερχόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Κύμη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο επίπεδο του Πανιώνιου, ενώ μας μίλησε και για την εμπειρία που παρακολούθησε από κοντα την ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νταλό στο Panionianea Radio: 

Ο Νταλό με τον συμπαίκτη του Δίπλαρο
και με τους Γιώργο Καρμίρη, Παναγιώτη
Κυπραίο στα γραφεία του
panionianea.gr
-Πώς νιώθεις στην ομάδα; 

"Νοιώθω πολύ καλά, είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική ομάδα και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που βρισκόταν".

-Το επόμενο παιχνίδι είναι εναντίον της Κύμης είστε προετοιμασμένοι;

"Προπονούμαστε σκληρά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο προπονητής καθώς και όλο το τιμ μας έχει απόλυτα συγκεντρωμένους για το ματς".

-Μετά τον τραυματισμό σου είσαι καλά τώρα;

"Είμαι σίγουρα και νιώθω καλύτερα, γιατί είχα ένα τραυματισμό που με άφησε δύο βδομάδες εκτός. Αλλά πλέον είμαι καλύτερα".

-Βρέθηκες στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, πως σου φάνηκε;

"Ήταν υπέροχα την Κυριακή εναντίον του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο. Μου άρεσαν πολύ οι οπαδοί του Πανιωνίου. Υποστήριζαν την ομάδα όπως και με τον παναθηναϊκό στο μπάσκετ αλλά δυστυχώς δεν θα τους έχουμε εναντίον της Κύμης".

-Έχεις εικόνα από τον ίντερνετ για τον κόσμο αλλά και για την ιστορία του Πανιωνίου;

"Όταν ήρθα στην Ελλάδα την πρώτη μέρα, ο ατζέντης μου έδειξε ένα βίντεο από τη νίκη του Πανιωνίου στο τελευταίο ματς πέρυσι όπου οι οπαδοί στο τέλος μπήκαν στο γήπεδο και ήταν πολύ όμορφα. Γνωρίζω και πράγματα για την ομάδα".


-Είσαι ο δεύτερος προπονητής του Νίκου Δίπλαρου (κάνουν πολύ παρέα μεταξύ τους);

"Ναι τον βοηθάω συνέχεια, έπαιζα στη θέση αυτή που είναι του Νίκου και θέλω να τον βλέπω να εξελίσσεται".

-Πώς βλέπεις το ελληνικό πρωτάθλημα και το επίπεδο του Πανιωνίου;

"Έχω αγωνιστεί στη Σερβία δύο χρόνια και στην Αμερική τον περασμένο χρόνο. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο κοντά με το Σέρβικο. Οι ομάδες παίζουν πιο τακτικά. Όσο για εμάς, έχουμε πολύ καλή ομάδα, αρχίσαμε την σεζόν πολύ άσχημα, αλλάξαμε προπονητή και μερικούς παίκτες αλλά μόλις έρθει η πρώτη νίκη θα πάρουμε καλύτερη ψυχολογία".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια