Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πειθαρχημένος στο Περιστέρι, θα βοηθήσει η διακοπή

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την εκτός έδρας ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. ***Επι...

Ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για την εκτός έδρας ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

***Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Πανιώνιο, κόντρα στον πιο φορμαρισμένο αντίπαλο της Σούπερ Λιγκ. Ο φετινός Ατρόμητος είναι μία πολύ συμπαγής ομάδα και σίγουρα κανείς δεν θα μπορέσει να του βάλει εύκολα γκολ. Αυτό άλλωστε έχει φανεί στους έως τώρα αγώνες του, όπου έχει κερδίσει ΑΕΚ και ΟΣΦΠ εκτός έδρας.

***Στα του Πανιωνίου τώρα. Η ομάδα ήταν πειθαρχημένη στον αγωνιστικό χώρο. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15-20 λεπτά, όπου ο Ατρόμητος μπήκε επιθετικά, στη συνέχεια οι κυανέρυθροι δεν αντιμετώπισαν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν δυσκολεύτηκαν να "απενεργοποιήσουν" τα ατού των γηπεδούχων. Η ισοπαλία ήρθε σχετικά άνετα, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ!

***Οι απουσίες των Γεσίλ, Σπιριντόνοβιτς ήταν πάρα πολύ σημαντικές. Ειδικά σε έναν αγώνα όπου ο Πανιώνιος έπαιξε στην αντεπίθεση και προσπάθησε να "χτυπήσει" στους ανοιχτούς χώρους.

***Βγάζω το καπέλο στους Ντουρμισάι, Σιώπη. Τα δύο παιδιά έπαιξαν τραυματίες και έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο. Για να καταλάβετε το μέγεθος των προβλημάτων, ο νεαρός επιθετικός θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 μέρες για να ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Σιώπης μπαίνει χειρουργείο αφού έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη!

***Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε πει από την αρχή που ήρθε στον Πανιώνιο πως επιθυμία του ήταν (και είναι) να δώσει πιο επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα. Στο ματς του Περιστερίου, όμως, με τις ιδιαιτερότητες αυτού του αγώνα, Γρηγορίου και παίκτες ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες, είχαν πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά και αν (ειδικά) ο Μασούντ ήταν σε καλύτερη μέρα, τότε θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις προϋποθέσεις που υπήρξαν στην επίθεση.

***Στην πιο κατάλληλη στιγμή έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Πανιωνίου είναι κυριολεκτικά "σκασμένοι" από τα συνεχή παιχνίδια, αφού μην ξεχνάμε πως ο Πανιώνιος είναι η μόνη ομάδα με ελάχιστη ξεκούραση το Καλοκαίρι! Επίσης θα έχουν χρόνο να αποθεραπευτούν και οι τραυματίες παίκτες της ομάδας.

***Ο Κότνικ σε κάθε παιχνίδι αποδεικνύει πως ο Πανιώνιος έχει... χτυπήσει φλέβα χρυσού στην θέση του τερματοφύλακα. Ο Σλοβένος και στο Περιστέρι ήταν σταθερός και έκανε μία πολύ δύσκολη επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο, στο σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή.

***Συγχαρητήρια στα κορίτσια του Μπάσκετ για την πολύ άνετη νίκη επί της Βούλας. Αυτή η ομάδα έχει φτιαχτεί φέτος για μεγάλα πράγματα, από ανθρώπους που αγαπούν τον Πανιώνιο και το "4/4" στο φετινό πρωτάθλημα μόνο τυχαίο δεν είναι! Πολλά μπράβο και στο ανδρικό βόλεϊ που ξεκίνησε με δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Καλαμάτας το φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια