Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νεόφυτος: «Να στηρίξει ο κόσμος το βόλεϊ»

Για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της νέας σεζόν μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr ο Άλμπερτ Νεόφυτος. Ο έφορος του τμήματος...

Για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της νέας σεζόν μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr ο Άλμπερτ Νεόφυτος.

Ο έφορος του τμήματος φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Panionianea Radio και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην δική του απόφαση να μπει μπροστά στο ανδρικό βόλεϊ του συλλόγου, στην σημαντική ενίσχυση του ρόστερ, στους φετινούς στόχους, αλλά και στο θέμα που αντιμετωπίζει η ομάδα με τις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλμπερτ Νεόφυτος στο Panionianea Radio: 

-Πώς πήρες την απόφαση να μπεις μπροστά για το τμήμα του Βόλεϊ; 

"Πάντα μου άρεσε το Βόλεϊ και προέρχομαι από οικογένεια του αθλήματος. Πήρα το θάρρος να βοηθήσω και τον Νίκο Φραγίογλου που προσπαθούσε μόνος του και φέτος ειδικά ήθελε βοήθεια. Έτσι λοιπόν μαζί με τον Ιορδάνη Πασσά βγήκαμε μπροστά για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε".

-Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Ποιος είναι ο στόχος φέτος; 

"Η ομάδα που έχω αναλάβει θέλω μόνο να πρωταγωνιστεί να πηγαίνουμε σε κάθε ματς και να προσπαθούμε για τη νίκη".

-Το επίπεδο της κατηγορίας ποιο είναι και που βλέπεις να κινείται ο Πανιώνιος;

"Πριν απαντήσω στην ερώτηση, θέλω να πω ότι σίγουρα έχουμε φτιάξει μια ομάδα να πρωταγωνιστεί αλλά δυστυχώς δεν μας αφήνουν άλλοι παράμετροι να το καταφέρουμε αυτό στο 100%, χωρίς καμία δικαιολογία. Αυτή η παράμετρος είναι το γήπεδο. Η έδρα μας έχει γίνει εκτός έδρας αφού πάμε στο ΣΕΦ για προπονήσεις, άρα παίζουμε με ένα μειονέκτημα".

-Γίνονται προπονήσεις στο Αρτάκης ή μόνο στο ΣΕΦ;

"Κάνουμε αραιά, όχι κάθε βδομάδα. Όλοι κάνουν προπονήσεις εκτός από το αντρικό βόλεϊ...".

-Πες μας για την ενίσχυση του ρόστερ φέτος...

"Η φετινή χρονιά θεωρώ ότι θα είναι η πιο δυνατή του Πανιωνίου. Επίσης είναι και πολύ δυνατός ο όμιλος. Να πούμε είναι 2 όμιλοι όπου στον έναν είναι εννιά ομάδες και στον άλλον δέκα. Παίζουν οι δύο πρώτοι από το κάθε όμιλο, σε ένα τουρνουά των τεσσάρων για να ανέβει ένας από τους δύο ομίλους".

-Οικονομική ενίσχυση υπάρχει στην ομάδα;

"Ότι λεφτά έχουν βρεθεί στην ομάδα είναι από προσωπική προσπάθεια καθαρά και μόνο".

-Πότε ξεκινάτε τις υποχρεώσεις;

"Σάββατο με τη Καλαμάτα 80. Είναι σκληροτράχηλη, έμπειρη ομάδα, ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας. Προσωπικά θεωρώ αν η ομάδα παίξει όπως πρέπει να παίξει θα γυρίσουμε με τους 3 βαθμούς".

-Σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες;

"Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν κρύβεται. Η ομάδα δεν έχει βρει τα πατήματα που πρέπει να έχει λόγω προπονήσεων, δεν είχαμε κάποια στέγη στη προετοιμασία και δεν έχει γίνει σωστή προετοιμασία όπως έπρεπε να γίνει. Κυρίως εγώ ευθύνομαι για αυτό και όχι οι παίκτες, λόγω παραγόντων άλλων που έπρεπε να είχαν λυθεί. Οι παίκτες όμως είναι έμπειροι και με τη κατάλληλη ενέργεια που θα βγάλουν θέλω να πιστεύω ότι θα γυρίσουμε με τους 3 βαθμούς πίσω. Είναι μια χρονιά δύσκολη και ο όμιλος επίσης που είμαστε εμείς είναι δύσκολος σε σχέση με τον άλλον που είναι η ΑΕΚ και ουσιαστικά παίζει μόνη της.

Θα ήθελα να παρακαλέσω το κόσμο να στηρίξει το βόλεϊ των ανδρών, γιατί γίνεται μια τεράστια προσπάθεια απο Πανιώνιους ανθρώπους. Τέλος να βρεθεί μια λύση από τον ερασιτέχνη να βοηθήσει το τμήμα. Δεν γίνεται να ξεκινάει το τμήμα με μηδέν έσοδα. Αν δεν υπήρχαμε εμείς να το τρέξουμε το τμήμα θα διαλυόταν. Πρέπει να βρεθούν πόροι οπωσδήποτε. Βέβαια, για να μην παρεξηγηθώ, έστω και το λιθαράκι του το έχει βάλει ο Ερασιτέχνης έχει βοηθήσει, δεν μπορώ να πω το αντίθετο".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια