Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κουτσιαλής: «Βασικός στόχος η εύκολη παραμονή»

Για την φετινή ομάδα Πόλο του Πανιωνίου μίλησε στο Panionianea Radio ο Χρήστος Κουτσιαλής. Ο αρχηγός του Ιστορικού ήταν καλεσμένος στη...

Για την φετινή ομάδα Πόλο του Πανιωνίου μίλησε στο Panionianea Radio ο Χρήστος Κουτσιαλής.

Ο αρχηγός του Ιστορικού ήταν καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην έως τώρα πορεία της ομάδας, στην φετινή σεζόν και στον στόχο που υπάρχει. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του έμπειρου αθλητή της ομάδας Πόλο του Πανιωνίου:

Τι έφταιξε για την ήττα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα;

''Ήταν μια κακή παρένθεση αυτό το ματς. Μια άσχημη εμφάνιση δεν μπήκαμε όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε και δεν διαχειριστήκαμε σωστά το παιχνίδι. Μας δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία κατά τη διάρκεια του ματς που αποβλήθηκε ένας παίκτης του ΠΑΟΚ χωρίς αντικατάσταση και δυστυχώς ούτε και αυτό εκμεταλλευτήκαμε''.

Ήταν και λίγο ψυχολογικό το θέμα (;), αφού αρκετές φορές που έπαιξε με τον παίκτη παραπάνω η ομάδα δεν το εκμεταλλεύτηκε, ενώ χάθηκαν και πέναλτι...

''Δικαιολογίες  μπορούμε να βρούμε πολλές. Η ψυχολογία είναι και αυτή ένας σοβαρός παράγοντας αλλά όταν δέχεσαι εννιά γκολ από ομάδα που δεν έχει κλασσικό φουνταριστό, μέσα στην έδρα σου, δεν έχεις τη σωστή συγκέντρωση και το σωστό πλάνο''.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας από δω και στο εξής;

''Ο βασικός στόχος της ομάδας είναι μια εύκολη παραμονή. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σίγουρα περισσότερο από πέρυσι αλλά αυτό που γίνεται στο πρωτάθλημα είναι πρωτόγνωρο. Το πρωτάθλημα έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, έχουν μπει αρκετοί ξένοι παίκτες και οι ομάδες που είναι νεοφώτιστες τα Χανιά με μεγάλη παράδοση βέβαια και ο ΟΦΗ έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Επομένως παρά ότι ενισχυθήκαμε δεν μπορούμε να πούμε ότι ο στόχος είναι η είσοδος στην εξάδα. Ο βασικός είναι η παραμονή και μετά ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Αν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στις δυνατότητες μας''.

Λίγα λόγια προς τον κόσμο της ομάδας..

''Δυστυχώς το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν εργάσιμη μέρα και ώρα, αλλά γενικά ο κόσμος είναι κοντά μας όσες φορές χρειάζεται. Αυτό που θέλουμε είναι σε κάποια παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά και στο δεύτερο γύρο ειδικά όπως με τα Χανιά και τον ΟΦΗ μαζί με κάποια άλλα ματς που πρέπει να διασφαλίσουμε την παραμονή να είναι δίπλα μας''.

Ένα σχόλιο για το ρόστερ της ομάδας..

''Έχουμε αποκτήσει έναν ξένο από το Μαυροβούνιο τον Μπργκούλιαν, τον Καλαϊτζή από τη Βουλιαγμένη, έγινε η προσθήκη του Άκη Φαναριώτογλου ήρθε από την Ηλιούπολη (έμπειρος παίκτης) καθώς και του Παπαποστόλου που ήρθε από τον ΠΑΟΚ οι οποίοι πλαισιώθηκαν από κάποιους μικρότερους όπως ο Μαντής, Περόπουλος κ.α. Έγιναν σημαντικές μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν''.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια