Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Που είναι το πάθος σας;;;

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στην Ξάνθη και ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το βασικό στοιχείο που έλειπε από την ομάδα... Μία ήττα (και περισσό...

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στην Ξάνθη και ο Γιώργος Καρμίρης γράφει για το βασικό στοιχείο που έλειπε από την ομάδα...

Μία ήττα (και περισσότερες) είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι πως χάνεις και πως έρχεται αυτή η ήττα! Ο Πανιώνιος στα "Πηγάδια" μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, μπορεί -φαινομενικά- έλεγχε τον ρυθμό του αγώνα, όμως το βασικό στοιχειό που του έλειπε ήταν το πάθος!

Οι ίδιοι παίκτες στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, κόντρα στην φετινή ποιοτική ομάδα του Ατρόμητου, έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου μαχητικότητα, τσαμπουκά και πάθος! Ό, τι δηλαδή έλειψε από το ματς της Ξάνθης.

Δεν θα σταθώ στα -πολλά- λάθη που έγιναν στην άμυνα, δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι -χωρίς καθαρό φορ- η ομάδα έφτυνε "αίμα" για να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία, θα σταθώ όμως σε αυτό που ανέφερε παραπάνω, στο πάθος, το οποίο ήταν ανέκαθεν από τα βασικότερα συστατικά του Πανιωνίου τα τελευταία -και όχι μόνο- χρόνια!

Πρέπει οι παίκτες του Ιστορικού να γίνουν πιο μαχητικοί, να βρουν ξανά αυτή την ομαδικότητα και τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, ώστε η ομάδα να... τρώει σίδερα στα παιχνίδια.

Όπως είπα και παραπάνω μία ήττα (και περισσότερες) είναι μέσα στο πρόγραμμα. Απλά το τεχνικό τιμ, ο Μιχάλης Γρηγορίου και κυρίως οι ποδοσφαιριστές πρέπει τώρα να βγάλουν αντίδραση.

Το πρωτάθλημα είναι ένας "μαραθώνιος", δεν είναι "εκατοστάρι". H ομάδα με στήριξη από όλους μας μπορεί να πετύχει πράγματα. Όπως και να έχει στο τέλος θα κάνουμε ταμείο!

ΥΓ: Επειδή διαβάζω από πολλούς ότι πρέπει να φύγει ο Γρηγορίου, θέλω να πω απλά τα εξής: Σίγουρα η εύκολη λύση (πάντα) είναι να αποχωρήσει ένας προπονητής. Το θέμα όμως είναι αν πραγματικά φταίει μόνο αυτός για κάποια άσχημα αποτελέσματα. Θα κάνω κάποια απλά ερωτήματα: Ο Γρηγορίου φταίει που η άμυνα και πιο ειδικά Οικονόμου έκανε τόσα μαζεμένα λάθη; Ο Γρηγορίου φταίει που ο Μασούντ είναι αυτός που είναι όταν εκνευρίζεται; (και θέλω να βγάλω το καπέλο στον coach που αντικατέστησε τον Ιρανό στο ημίχρονο και προστάτευσε την ομάδα από μία αναμενόμενη κόκκινη κάρτα). Ο Γρηγορίου φταίει που μαζεύτηκαν τόσοι τραυματισμοί ή μήπως που το ρόστερ είναι σαφώς πιο αποδυναμωμένο από πέρυσι; (πιο μικρό το μπάτζετ φέτος και αρκετοί παίκτες που την περασμένη σεζόν δεν ήταν βασικοί φέτος παίζουν πολύ περισσότερο). Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και όλοι μαζί έχουν μερίδιο στην επιτυχία και στην αποτυχία. Σίγουρα και ο Γρηγορίου έχει κάνει τα λάθη του, αλλά είναι ο μοναδικός ή μάλλον ο κύριος φταίχτης για τις όποιες κακές εμφανίσεις της ομάδας;

ΥΓ1: Η διοίκηση ξέρει καλύτερα από τον καθένα πότε και ποιες αλλαγές πρέπει να κάνει. Το έχει αποδείξει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια. Το βασικότερο κομμάτι που έχει να κάνει με την βιωσιμότητα του συλλόγου πάει πολύ καλά. Το αγωνιστικό θα βρει ξανά τον δρόμο του, θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα και θα ανέβει η ψυχολογία που είναι απαραίτητη για να πάει καλά η ομάδα.

ΥΓ2: Πολλά μπράβο στους Πάνθηρες που βρέθηκαν στην Ξάνθη και έκαναν ξανά πολλά χιλιόμετρα για την καψούρα τους. Σας καμάρωσα μάγκες. Επίσης πολλά μπράβο στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ που έκανε το "5 στα 5" και κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Γίνεται εξαιρετική δουλειά στο τμήμα και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο παρκέ!

ΥΓ3: Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ποδόσφαιρο και μπάσκετ έχουν σημαντικές αναμετρήσεις. Πάντα κοντά στην ομάδα. Στο μπάσκετ ο κόσμος έξω από το γήπεδο πρέπει να δώσει δυναμικό "παρών" δίνοντας φτερά στους παίκτες για τον τελικό με την Κύμη. Στο ποδόσφαιρο, παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Πανιώνιος και ο κόσμος του μόνο από δύσκολα ξέρουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια