Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων στον Πανιώνιο!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον μπασκετικό Πανιώνιο από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ. Πιο συγκεκριμένα η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική ...

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον μπασκετικό Πανιώνιο από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Πιο συγκεκριμένα η ΚΑΕ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 800 ευρώ πρόστιμο για όσα έγιναν έξω από το κλειστό της Αρτάκης μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μία απόφαση, πάντως, πάρα πολύ αυστηρή, καθώς εντός γηπέδου για 40 λεπτά δεν έγινε το παραμικρό, ούτε χαρτάκι δεν έπεσε στο παρκέ, ενώ εκτός γηπέδου την αναστάτωση την προκάλεσε κυρίως η αναίτια χρήση δακρυγόνων από τα ΜΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο ματς με τον ΠΑΟ ήταν η πρώτη φορά που η ομάδα αγωνίστηκε με τον κόσμο της, αφού υπήρχε η τιμωρία από πέρυσι και ξανά για έναν αγώνα οι κυανέρυθροι θα αναγκαστούν να παίξουν χωρίς τον κόσμο τους. Μάλιστα το παιχνίδι αυτό θα είναι το πολύ σημαντικό κόντρα στην Κύμη!

Αναλυτικά η απόφαση:

''Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ, για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα (πρόκληση ζημιών σε δυο οχήματα), τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο οκτακοσίων (800,00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 12-11-2017''.

Δεν υπάρχουν σχόλια