Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μέσα ο Ντουρμισάι, εκτός οι Σιωπής - Γεσίλ

Με ένα ευχάριστο γεγονός συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκ...

Με ένα ευχάριστο γεγονός συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για το ερχόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε τον Ντουρμισάι να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Κυριακής.

Αντίθετα, οι Σιωπής, Γεσιλ ούτε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμοι , με την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης να αναμένεται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ΠΑΕ με σχετικό δελτιο Τύπου αναφέρεται στην προπόνηση της Τετάρτης:

Με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Οι τερματοφύλακες, ακολούθησαν αρχικά το δικό τους πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή τους, Βαγγέλη Φιλιππή και στη συνέχεια εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης έλαβε μέρος ο Φιόρι Ντουρμισάι. Ο Σαμέντ Γεσίλ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα της προπόνησής του, ενώ ο Μανώλης Σιώπης ακολούθησε το πρόγραμμα της θεραπείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια