Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τα παιχνίδια του "πρέπει" έρχονται σύντομα και θα είμαστε έτοιμοι»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος υποστήριξε -μεταξύ άλλων- πως η αγωνιστική κατάσταση του Ιστορικού έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει, παρόλο που η ομάδα δε...

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος υποστήριξε -μεταξύ άλλων- πως η αγωνιστική κατάσταση του Ιστορικού έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει, παρόλο που η ομάδα δεν κατάφερε να δείξει όλα όσα ήθελε και μπορούσε κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Ευχαριστώ τον κόουτς Πασκουάλ για τα καλά του λόγια και μακάρι να πάει καλά στην Euroleague. Γνωρίζαμε πως παίζουμε με μια από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που υπερτερεί σε ποιότητα, αγωνιστικά, αλλά και αθλητικότητα. Είμαστε ρεαλιστές και γνωρίζαμε την ποιότητα του Παναθηναϊκού. Είχαμε συγκεκριμένο προσανατολισμό να περιορίσουμε την δημιουργία και την εκτέλεση, πιν εν ρολ καταστάσεις και το επιθετικό τρανζίσιον. Στα 2 από τα 3 αποτύχαμε Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους».

Στην συνέχεια υποστήριξε: «Δεν μας αποκαρδιώνει η αποψινή εικόνα της ομάδας. Σαφώς θέλαμε να παίξουμε καλύτερα. Ξέρουμε που βαδίζουμε και στοχεύουμε. Ήταν μια καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις αντοχές μας και τις δυνάμεις μας και να εμφανιστούμε έτοιμοι όταν πρέπει, και τα "πρέπει" έρχονται σύντομα».

Για τον κόσμο, δήλωσε: «Πολύ μεγάλο κομμάτι στην προσπάθεια που γίνεται αναλογεί και στον κόσμο. Σε ένα ματς 20 πόντων διαφορά φώναζε για την ομάδα. Τα παιχνίδια του "πρέπει" έρχονται σύντομα και θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Για την πίεση που μπορεί να κουβαλά με το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει: «Είναι όντως ένα δύσκολο έργο. Στην δουλειά μας εύκολο δεν είναι τίποτα. Δύσκολο είναι και το έργο του κόουτς. Κάθε κατάσταση έχει ιδιαιτερότητες. Υπάρχουν κάποιες παράμετροι όμως που για εμάς είναι σταθερές, οι οποίες αμβλύνουν λίγο τις γωνίες αυτή της κατάστασης. Η ιστορία, ο κόσμος και η δουλειά μας».

Τέλος, για το πως θα γυρίσει το «κουμπί» της ομάδας, απάντησε: «Αν στεκόμασταν στην εικόνα της ομάδας στο αποψινό ματς, θα απαντούσα διαφορετικά. Αλλά το κουμπί έχει γυρίσει ήδη στα ματς με τον Προμηθέα και τον Κόροιβο, εκεί που έχασε ο Άρης. Εκ του αποτελέσματος στο πως η ομάδα εμφανίστηκε, η ομάδα έχει γυρίσει ήδη το κουμπί. Δεν καταφέραμε να αποδώσουμε αυτά που θέλαμε σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό».

Δεν υπάρχουν σχόλια