Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατάμεστο το Αρτάκης!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό της Αρτάκης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό! Την Κυριακή (12/11, 17:00) ο Πανιώνιος υποδέχε...

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το κλειστό της Αρτάκης στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό!

Την Κυριακή (12/11, 17:00) ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη και το "Αρτάκης" αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές!

Ο κόσμος του Ιστορικού "διψάει" να δει ξανά την ομάδα μετά από τρία χρόνια στην Α1, με την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα να είναι ιδιαίτερα μεγάλη και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει sold out.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχίζει με τους παίκτες του καθημερινά τις προπονήσεις και άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν πως οι κυανέρυθροι θα δείξουν όσο καλύτερη εικόνα μπορούν κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ο τεχνικός του Ιστορικού θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει στην διάθεση του τον Νταλό, ο οποίος ακόμα δεν είναι στο 100% , μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος, μένει να φανεί αν θα προλάβει να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό ο Ντέγιαν Κράβιτς, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια