Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αν χρειαστεί θα γεμίσουμε τους δρόμους έξω από το γήπεδο, μην δοκιμάζετε την υπομονή μας»

Με ανακοίνωση του, μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννης, αναφέρεται στα τελευταία γεγο...

Με ανακοίνωση του, μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννης, αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα του μπασκετικού Πανιωνίου, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως: "Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανέβηκε με την αξία και τον ιδρώτα των παικτών του στην Α1 και θα μείνει! Ακόμα κι αν χρειαστεί να γεμίσουμε τους δρόμους έξω από το γήπεδο, εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Θα σταθώ απέναντι σε όσους θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Και δεν θα είμαι μόνος. Θα είμαστε πιο πολλοί απ’ όσους φαντάζεστε. Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας".

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Για όσους δεν με γνωρίζουν στο ελληνικό μπάσκετ ,είμαι απλός φίλαθλος και γιατρός. Η ενασχόλησή μου με το άθλημα είναι από αγάπη και μεράκι, καθώς δεν αναζητώ ούτε χρήματα, ούτε δόξα. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας και δεν θέλω και να γίνω.

Γνωρίζω, όπως το γνωρίζουμε όλοι , ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά φαίνεται πως αυτό ενοχλεί κάποιους, γι’ αυτό τον αντιμάχονται. Δεν θέλουμε να μας χαριστεί τίποτα, δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε, αλλά πάνω από το τραπέζι. Τίμια!

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, τη στιγμή που οι εκθέσεις των θεσμοθετημένων οργάνων αναφέρουν “εξαιρετική συμπεριφορά των φιλάθλων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό”. Προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη της ερμηνείας περί της δικαιοσύνης που είναι ” τυφλή “.

Προσφύγαμε, ακολουθώντας τη νόμιμη οδό, στο ΑΣΕΑΔ κι ενημερωθήκαμε ότι η εκδίκαση θα γίνει μετά την έκτιση της ποινής. ¨Αναρωτιέμαι μήπως δεν πρέπει η έφεσή μας να εκδικαστεί πριν τον αγώνα με την Κύμη;

Αν κάποιοι αποφάσισαν να μας πολεμήσουν, να το κάνουν με ευθύτητα , όχι υπόγεια. Σε αυτούς τους “κάποιους”, σε όσους επεξεργάζονται σενάρια χωρίς τον… ενοχλητικό ΠΑΝΙΩΝΙΟ , σ’ εκείνους που τους αρέσει να έχουν απέναντι “επαγγελματίες παράγοντες”, δεν θα απαντήσω εγώ. Θα απαντήσουμε ΕΜΕΙΣ.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανέβηκε με την αξία και τον ιδρώτα των παικτών του στην Α1 και θα μείνει! Και θα τον κρατήσουμε ΕΜΕΙΣ, οι αγνοί φίλαθλοι του συλλόγου. Με καρδιά “πάνθηρα “, σταθείτε όλοι πλάι μας. Είτε με ανοιχτές, είτε με κλειστές πόρτες, το κλειστό θα είναι γεμάτο. Από το πάθος, από τις φωνές μας, από την αγάπη μας για την ομάδα.

Ακόμα κι αν χρειαστεί να γεμίσουμε τους δρόμους έξω από το γήπεδο, εγώ θα είμαι ΕΔΩ. Θα σταθώ απέναντι σε όσους θέλουν να βλάψουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Και δεν θα είμαι μόνος. Θα είμαστε πιο πολλοί απ’ όσους φαντάζεστε. Είμαστε εδώ, δυνατοί και έτοιμοι! “Αγνωστοι ” κύριοι , Μην μας προκαλείτε, γιατί όσο μας προκαλείτε θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Μην δοκιμάζετε την υπομονή μας.

Δρ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΛΕΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια