Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας» (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις για τους λόγους ανάληψης των καθηκόντων του και τους στόχους του Πανιωνίου, έκανε ο νέος προπονητής της ομάδας, ...

Τις πρώτες του δηλώσεις για τους λόγους ανάληψης των καθηκόντων του και τους στόχους του Πανιωνίου, έκανε ο νέος προπονητής της ομάδας, Βάγγελης Ζιάγκος.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο facebook ο 41χρονος τεχνικός τόνισε:

"Οι πρώτες σκέψεις έχουν να κάνουν με το βάρος της ευθύνης, όταν έχεις να αναλάβεις τέτοιο ρόλο. Αρχικός στόχος είναι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και να πιστέψουμε στις δυνατότητες μας. Δύο ήττες στις πρώτες αγωνιστικές σε ένα πρωτάθλημα 26 αγώνων δεν σημαίνει τίπτοα απολύτως βαθμολογικά. Η ομάδα έχει ένα ανθρώπινο δυναμικό, έχει μία φανέλα με βάρος και η ομάδα έχει τεράστιο κόσμο. Προτεραιότητα είναι ελέγξουμε την σκέψη μας, να σκεφτόμαστε θετικά. Υπάρχουν οι προυποθέσεις για να μπει ξανά η ομάδα σε καλό δρόμο. Δεν θέλω να κατατάξω τον Πανιώνιο στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την σωτηρία τους. Δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία των παιδιών και την αξία των ανθρώπων που έκαναν να παίξει η ομάδα στην Α1.

Θέλω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός. Στήθηκε μία κατάσταση με δύσκολες συνθήκες και πίεσης χρόνου. Όταν αυτό γίνεται σε μία ομάδα σαν τον Πανιώνιο το βάρος είναι πολύ μεγάλο στις πλάτες. Όλοι οι αθλητές θα αξιολογηθούν με έναν γνώμονα, Το αγωνιστικό καλό της ομάδας".

Την προπόνηση του Πανιωνίου παρακολούθησε ο κ. Σταύρος Αλευρογιάννης που υποδέχτηκε, επίσης, τον Βαγγέλη Ζιάγκο και δήλωσε για τον νέο προπονητή: «Καλοσωρίζουμε και πάλι στην μεγάλη μπασκετική οικογένεια του Πανιωνίου, τον Βαγγέλη Ζιάγκο που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της μαχητικότητας και της εργατικότητας του στο παρελθόν. Ο νέος τεχνικός αναλαμβάνει και πάλι με αποφασιστικότητα και διάθεση σε δύσκολες ώρες για τον Πανιώνιο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα να βρεί τον δρόμο της και να κατακτήσει την θέση που της αξίζει στο ελληνικό μπάσκετ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζιάγκου στο βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια