Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κανείς δεν έχει πέσει από την 2η αγωνιστική...»

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr μίλησε ο Γιώργος Βαλαβάνης. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος έδωσε απαντήσεις για την ...

Στην ραδιοφωνική εκπομπή του panionianea.gr μίλησε ο Γιώργος Βαλαβάνης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΚΑΕ Πανιώνιος έδωσε απαντήσεις για την ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού και αναφέρθηκε τόσο στο θέμα προπονητή, όσο και στην απόκτηση του Νταλό.

Επίσης, απάντησε για το αν θα υπάρξουν άμεσα άλλες αλλαγές στο ρόστερ, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Ιστορικός θα καταφέρει να βγει νικητής στην... μάχη της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Βαλαβάνης στον αέρα του Panionianea Radio: 

Για την μεταγραφή του Νταλό και την κατάσταση που βρίσκεται ο Γάλλος:
"Έχει κάνει δύο προπονήσεις. Είναι σε καλή κατάσταση. Τον είδαμε σε δύο προπονήσεις, από πλευράς φυσικής κατάστασης τα μηνύματα είναι θετικά. Όσον αφορά τεχνικά, ο Πανιώνιος με την αντικατάσταση του Χολμς ήθελε να φτιάξει την δημιουργία του παιχνιδιού. Σε αυτό το κομμάτι ο Γάλλος φαίνεται ότι μπορεί να ανταποκριθεί, ειδικά συγκριτικά με τον Χολμς. Είναι πιο ψηλός από τον Χολμς και δείχνει καλά αμυντικά στοιχεία. Είναι 1.95 που μπορεί να μαρκάρει καλά".\

Για το θέμα με τον προπονητή: 
"Το βράδυ υπάρχει συζήτηση-συνάντηση του Σταύρου Αλευρογιάννη με τον Τσιάκο που ήρθε από το Κατάρ. Πιθανότατα θα κλείσει θετικά το θέμα. Ο κόσμος του Πανιωνίου ξέρει τον Ζιάγκο από την πορεία του στην ομάδα όταν είχε ανεβάσει την ομάδα στην Α2. Ο Βαρουξάκης μετά έφερε τον Οικονόμου, ήταν δική του επιλογή και γι' αυτό έφυγε τότε ο Ζιάγκος. Η ζωή κάνει κύκλους και ο Ζιάγκος θα επιστρέψει -εφόσον πάνε όλα καλά- στην ομάδα. Το θέμα είναι να λύσει και τυπικά το συμβόλαιο του με την ομάδα στο Κατάρ".

Για το αν υπάρξουν άμεσα άλλες αλλαγές: 
"Νομίζω άλλη αλλαγή παίκτη αυτή τη εβδομάδα ενόψει του ματς με τον Προμηθέα δεν θα γίνει. Θα γίνει επαναξιολόγηση των υπόλοιπων πέντε ξένων που έμειναν από την θητεία του Καλαφατάκη, υπάρχουν ανοιχτά ενδεχόμενα. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό. Οι σκέψεις παγώνουν με την έλευση του νέου προπονητή, αυτός αποφασίζει ποιοι μένουν κλπ. Πάντα με τα οικονομικά περιθώρια της διοίκησης. Δεν μπορούν να γίνουν σαρωτικές αλλαγές και δεν είναι καλό για την ομάδα και για το μπάτζετ. Ο Πανιώνιος ξένο παίκτη των 50-60 χιλ ευρώ δεν μπορεί να φέρει αυτή τη στιγμή, πρέπει να κάνει υπέρβαση. Δεν μπορεί να φέρει τέτοιον παίκτη.Εδώ γίνεται μια προσπάθεια και εντός παρκέ και στα γραφεία να βάλουν πλάτη ώστε η ομάδα να προχωρήσει με την όποια αυστηρή οικονομική λογική. Θα γίνουν αλλαγές, αλλά αυτές θα είναι στοχευμένες και στο οικονομικό πλαίσιο που μπορούμε. Δεν μπορείς να αλλάζεις 3 παίκτες, Σταδιακά πρέπει να γίνονται οι αλλαγές. Ο Ζιάγκος μπορεί να κρίνει ότι αυτό το ρόστερ με τον Νταλό μπορεί να βρει μία ομοιογένεια με πίστωση ενός-δύο αγώνων.. Υπήρχε σύντομη προετοιμασία και βλέπουμε στα δεύτερα ημίχρονα να καταρρέει. Προφανώς έμενε και από δυνάμεις. Δεν υπήρχε και η διάθεση των παικτών να κυνηγήσουν στην άμυνα.Δεν μπορείς να δέχεσαι τόσους πολλούς πόντους στην άμυνα. Οι Αμερικάνοι δεν μπήκαν στο πετσί του ρόλου που έπρεπε. Κοίταξαν τα στατιστικά τους. Αυτοί οι 5 Αμερικάνοι που έχουν μείνει πλέον απαγορεύεται να το κάνουν αυτό και αυτό θα τα τους το δώσει να το καταλάβςι η διοίκηση και ο προπονητής".

Για το αν είναι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρει η ομάδα: 
"Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα σωθεί. Θα κερδίσει η ομάδα την μάχη της παραμονής. Δεν πιστεύω ότι κανείς δεν έχει πέσει από την 2η αγωνιστική. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και με των κεκλεισμένων των θυρών εντός έδρας ματς".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια