Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σφραγίδα» επιθετικού ποδοσφαίρου από Γρηγορίου!

Κάθε παιχνίδι και πιο επιθετικός ο Πανιώνιος του Μιχάλη Γρηγορίου. Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης Μπορεί ο Ιστορικός να μην κατάφερε...

Κάθε παιχνίδι και πιο επιθετικός ο Πανιώνιος του Μιχάλη Γρηγορίου.


Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Μπορεί ο Ιστορικός να μην κατάφερε να πάρει βαθμούς ή βαθμό στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, ωστόσο δεν μπορεί να πει κάποιος πως η ομάδα δεν προσπάθησε και δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Η ομάδα απο το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και τελείωσε το ματς με 16 τελικές προσπάθειες! Αριθμός ρεκόρ για εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου στην Σούπερ Λιγκ, τουλάχιστον όσο θυμάμαι εγώ.

Η Μιχάλης Γρηγορίου από τις πρώτες του δηλώσεις, όταν είχε έρθει στον Πανιώνιο, είχε τονίσει πως θέλει να προσθέσει την δική του φιλοσοφία και να κάνει την ομάδα να παίζει πιο επιθετικό ποδόσφαιρο και παιχνίδι κατοχής. Κάτι που βλέπουμε και στην πράξη από αγώνα σε αγώνα, καθώς ο Ιστορικός σε όλα τα παιχνίδια του έως τώρα έχει σκοράρει (εκτός από τη Λαμία), έχει φτιάξει πολλές φάσεις και -σχεδόν- σε όλες τις αναμετρήσεις ήταν η ομάδα που έκανε το παιχνίδι της, είχε τον απόλυτο έλεγχο, με τον αντίπαλο να περιμένει πίσω από την μπάλα.

Αυτή η εικόνα, η εικόνα δηλαδή του Πανιωνίου να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ψάχνοντας το γκολ και δεν περιμένει στο καβούκι της και να βγει στην αντεπίθεση, εμένα προσωπικά μου αρέσει και μου δείχνει πως η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο.

Ο 43χρονος προπονητής δείχνει πως θέλει τον Πανιώνιο πρωταγωνιστή σε ένα παιχνίδι και όχι κομπάρσο. Κάποιες φορές θα μπουν τα γκολ (όπως με Λάρισα) και θα κερδίσει η καλύτερη ομάδα και κάποιες άλλες όχι (όπως με Λαμία), όμως το ποδόσφαιρο που βλέπω από την ομάδα εμένα σαν φίλαθλο με γεμίζει.

Η ομάδα δείχνει σε κάθε αγώνα και καλύτερη, παίζει καλή μπάλα, βγάζει αυτοματισμούς, βγάζει πολλές φάσεις και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό είμαι σίγουρος πως θα απολαύσουμε πολλές ακόμα Κυριακές με όμορφο κυανέρυθρο θέαμα!

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα της Λαμίας και δείτε επίσης ποιος κέρδισε... γιατί δυστυχώς πολλές φορές -όπως έγραψα και παραπάνω- δεν κερδίζει η ομάδα που είναι η καλύτερη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως...


Δεν υπάρχουν σχόλια