Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ζιάγκος: «Λειτουργεί υπέρ μας το restart...»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιαγκου μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο. Ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Κα...

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Ζιαγκου μετά το παιχνίδι με τον Κόροιβο.

Ο προπονητής του Πανιωνίου σχολίασε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Κόροιβο και προσωπικά στον Ντίνο Καλαμπάκο, όχι μόνο για τη νίκη, αλλά επειδή είναι η πρώτη ευκαιρία που έχω να του το πω δια ζώσης, συγχαρητήρια γενικά, γιατί έχει καταφέρει να περάσει στην ομάδα την δική του μπασκετική φιλοσοφία, έχει φτιάξει στον Κόροιβο δικό του μπασκετικό DNA».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, ήρθαμε στην Αμαλιάδα με κάποια προβλήματα, δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά οφείλω να το αναφέρω. Αγωνιστικά για εμάς ήταν συγκεκριμένα τα πράγματα που έπρεπε να κάνουμε αλλά και τα πράγματα που δεν έπρεπε να κάνουμε. Αγωνιστικά ήμασταν εντός πλάνου, έγινε πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά και τους το αναγνωρίζω αυτό. Ο Πανιώνιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε γενικότερη φάση αναδιοργάνωσης, γίνεται ένα restart σε όλα τα επίπεδα, με αγωνιστική φιλοσοφία και με ταυτότητα που διαμορφώνουμε ημέρα με την ημέρα. Υπάρχει βέβαια μία αντίφαση, από τη μία φαίνεται να λειτουργεί υπέρ μας, αλλά από την άλλη χάνουμε παιχνίδια σαν αυτό. Είμαστε αισιόδοξοι, όμως, και πιστεύουμε θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια