Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσιάστηκε ο μπασκετικός Πανιώνιος (δηλώσεις, photos)

Η παρουσίαση της φετινής ομάδας του μπασκετικού Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04/10) στο κλειστό της Αρτάκης. ...

Η παρουσίαση της φετινής ομάδας του μπασκετικού Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (04/10) στο κλειστό της Αρτάκης.

Τα panionianea.gr ήταν εκεί και σας παραθέτουν όλα όσα είπε ο τεχνικός του Ιστορικού, Γιώργος Καλαφατάκης, αλλά και οι παίκτες Νίκος Μίχαλος, Βαγγέλης Σακελλαρίου και Ζήσης Σαρικόπουλος.

Γιώργος Καλαφατάκης (προπονητής)
"Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα είναι σίγουρα δύσκολο το έργο μας. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έκαναν αυτή την προσπάθεια και θέλω να πω ότι είναι άθλος που κατάφερε η ομάδα, έστω και την τελευταία στιγμή να πάρουμε την αδειοδότηση, είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Όλη η ενέργεια όλων των ανθρώπων ήταν να παίξει εκεί που αξίζει. Ο Πανιώνιος είναι η ιστορικότερη ομάδα στην Ελλάδα και η θέση του είναι στην Α1. Τόσο ο κόσμος του Πανιωνίου όσο και η διοίκηση έκαναν τεράστια προσπάθεια. Αγωνιστικά, τέλος Αυγούστου μπήκαμε στο παρκέ με όσους παίκτες υπήρχαν τότε. Είναι μία προσπάθεια ειδικών συνθηκών. Σιγά-σιγά, με τις συνθήκες της αγοράς, έστω και αργά φτιάξαμε ένα ρόστερ, το οποίο αμελητέο, απλά δεν είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμο.Οι περισσότεροι παίκτες έχουν κάνει λίγες προπονήσεις, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να δέσει η ομάδα, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια. Ξεκινάμε εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, έχουμε δύο παιχνίδια χωρίς κόσμο εδώ στη συνέχεια και είναι κακό αυτό γιατί είναι πολυ σημαντικός ο κόσμος για εμάς. Πρέπει να ζήσουμε με αυτές τις καταστάσεις και να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται. Δουλεύουμε με αυτή την κατάσταση και πιστεύω ότι ο κόσμος θα δείξει την αγάπη του στην ομάδα και σιγά-σιγά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Στόχος είναι ο Πανιώνιος σταδιακά να ξαναγίνει ο Πανιώνιος αυτός που όλοι ξέρουμε. Ο πρώτος στόχος είναι αναγνωριστικός να σωθούμε και ότι περισσότερο έρθει. Η ομάδα είναι ειδικών συνθηκών όπως χτίστηκε, συγκεκριμένων οικονομικών δεδομένων. Το λέω αυτό για να το ξέρει ο κόσμος. Σίγουρα ο Πανιώνιος είναι ο Πανιώνιος, με βαριά φανέλα και απαιτητικό κόσμο. Απλά πρέπει όλοι να ξέρομε τα φετινά δεδομένα".

Νίκος Μίχαλος (παίκτης)
"Άξιζε η αναμονή όλο το Καλοκαίρι. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα για κάθε παίκτη να επιστρέφει στην Α1, ειδικά με τον Πανιώνιο. Η ομάδα έλειπε δύο χρόνια από την Α1, υπήρχαν κάποια λάθη του παρελθόντος. Είμαστε λίγο ανέτοιμοι, δεν είναι δικαιολογία, αλλά είναι η αλήθεια. Με τη Λάρισα θα υπάρχει άγχος και με τις δύο ομάδες, θα προτιμούσα σίγουρα να παίζαμε αρχικά με έναν μεγάλο αντίπαλο, ώστε να έχουμε και περισσότερο χρόνο να δέσουμε ως ομάδα".

Βαγγέλης Σακελλαρίου (παίκτης)
"Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος το Καλοκαίρι έδωσε πολύ μεγάλη μάχη και νικητής ήταν ο κόσμος του. Η φανέλα του Πανιωνίου είναι βαριά και με όσα έγιναν φέτος το Καλοκαίρι θα έλεγα πως έγινε ακόμα πιο βαριά. Εμείς είμαστε εδώ για να ματώσουμε για την ομάδα. Η ομάδα φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή. Φορώντας την φανέλα του Πανιωνίου μέσα στο Αρτάκης πρέπει να τα δίνουμε όλα. Όποιος δεν αντέχει την φανέλα καλύτερα να μην είναι εδώ".

Ζήσης Σαρικόπουλος (παίκτης)
"Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Μπορεί η ομάδα να δημιουργήθηκε στο τέλος, όμως γίνεται μεγάλη προσπάθεια όπως βλέπω και εγώ. Είμαστε αισιόδοξοι και σαν Πανιώνιος μακάρι να γίνει όσο πιο νωρίς γίνεται αυτό. Ήταν εύκολο για μένα να επιστρέψω. Ο Πανιώνιος έχει μία ιδιαίτερη θέση για μένα, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ".

*Τις επόμενες ώρες θα διαβάσετε αποκλειστικά στα panionianea.gr συνεντεύξεις τριών ξένων παίκτων που ήρθαν φέτος στον Ιστορικό, οι οποίοι αναφέρονται στην φετινή σεζόν, στον Πανιώνιο και στον κόσμο του συλλόγου. Επίσης ακολουθεί και αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Σταύρου Αλευρογιάννη.

Όλοι παρόντες
Στην media day του Πανιωνίου το "παρών" έδωσε τόσο η διοίκηση της ΚΑΕ, με μπροστάρη τον Σταύρο Αλευρογιάννη, όσο και σύσσωμο το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.

Το κλίμα, πλέον, στην ομάδα είναι ιδιαίτερα καλό, υπάρχει αισιοδοξία πως θα η ομάδα με το καιρό θα γίνεται "ένα" και θα επιτυχθεό ο φετινός στόχος.

Μετά το τέλος της παρουσίασης, ο Γιώργος Καλαφατάκης και οι παίκτες του προχώρησαν κανονικά στην καθημερινή τους προπόνηση.

Οι φανέλες των παικτών
Οι παίκτες της ομάδας επέλεξαν τον αιθμό φανέλας που θα φορούν τη φετινή σεζόν Ως γνωστόν, έχουν αποσυρθεί οι φανέλες του Φάνη Χριστοδούλου (4) και του αείμνηστου Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (8).

Αναλυτικά:

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 1
ΚΑΠΡΗΣ ΦΩΤΗΣ 6
ΜΙΧΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ 7
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 9
HOLMES AVRY 12
ΚΑΡΑΚΕΧΑΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 13
ΜΟΛΦΕΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 14
ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 21
HENDERSON ESIAN 22
CUPKOVIC SLAVEN 25
WOODSON AVERY 33
ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΖΗΣΗΣ 34
STEINDL CLINT 35
WOODS TONY 53
ΡΑΛΛΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 91

Φωτογραφικές στιγμές










Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια