Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Σχέση αλληλοεκτίμησης με τον κόσμο του Πανιωνίου»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στα panionianea.gr . O βασικός λόγος που ο Ιστορικός δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" εκτός έδρας επί...

Ο Νίκος Παπαδόπουλος στα panionianea.gr.

O βασικός λόγος που ο Ιστορικός δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" εκτός έδρας επί της Λαμίας ήταν η τρομερή εμφάνιση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος γκολκίπερ πραγματοποίησε πολλές δύσκολες επεμβάσεις και κράτησε στο "μηδέν" τον επιθετικό Πανιώνιο.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ιστορικού και νυν της Λαμίας μίλησε στα panionianea.gr και αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι, αλλά και στο πως του φάνηκε ο Πανιώνιος:

"Ο Πανιώνιος ίσως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Σε κάθε παιχνίδι κάνει 15+ τελικές. Όσον αφορά το παιχνίδι με αρκετή δόση τύχης καταφέραμε και κερδίσαμε τον Πανιώνιο".

Αναφορικά με τα αισθήματα που είχε επειδή θα τεθεί αντιμέωπος με τον Ιστορικό, τόνισε:
"Τα συναισθήματα ήταν περίεργα γιατί τον Πανιώνιο τον έχω μεσα στην καρδία μου και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα να παίζω εναντίον του Πανιωνίου. Έτσι είναι η ζωή όμως και έπρεπε να το χωνέψω", τόνισε και συνέχισε: "Όσον αφορά την εμφάνιση μου, πάντα προσπαθώ να δίνω το 100% για την ομάδα στην οποία αγωνίζομαι. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτόν τον ρυθμό".

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο του Πανιωνίου, με τον ίδιο να αναφέρει σχετικά με αυτό: "Όλοι ξέρουν τι σχέση έχω με τον κόσμο του Πανιωνίου. Έχω λάβει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του Πανιωνίου ακόμα και όταν ο κύριος Ουζουνιδης φαινόταν να μην με υπολογίζει. Είναι μια σχέση αλληλοεκτίμησης γιατί τυχαίνει να έχω και αρκετούς φίλους απο τους Πάνθηρες που συμβαδίζουμε και ιδεολογικά. Είναι κάτι πολύ όμορφο όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την ποδοσφαιρική σου αξία αλλά και το ήθος σου. Είναι κατι που με τιμά ιδιαίτερα"

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει κάποια στιγμή στην ομάδα της καρδιά του, τον Πανιώνιο: "Εννοειται ότι θα ήθελα να επιστρέψω στην ομάδα της καρδιάς μου, αλλα δεν φτάνει να το θέλω μόνο εγώ...".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια