Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στέιντλ: «Σκεφτόμαστε σαν ομάδα, δεν υπάρχουν προσωπικοί στόχοι»

Ο Κλιντ Στέιντλ αποκλειστικά στα panionianea.gr . O 28χρονος Αυστραλός (παίζει στις θέσεις “2” και “3”) παραχώρησε συνέντευξη στα pani...

Ο Κλιντ Στέιντλ αποκλειστικά στα panionianea.gr.


O 28χρονος Αυστραλός (παίζει στις θέσεις “2” και “3”) παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην έως τώρα εμπειρία του στον Πανιώνιο, στις καθημερινές προπονήσεις, στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αλλά και στο γεγονός πως οι παίκτες πρέπει να σκέφτονται σαν ομάδα και να μην έχουν σε αυτή την περίοδο προσωπικούς στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέιντλ: 

Για την έως τώρα παρουσία του στον Πανιώνιο: "Είναι ωραία μέχρι στιγμής. Oι πρώτες μέρες φάνηκαν βιαστικές, με την προπόνηση, τη πτήση και το jet lag αλλά μόλις τα ξεπέρασα ένιωθα ωραία. Eχω παίξει σε μερικά παιχνίδια μέχρι στιγμής κai νομίζω ότι έπαιξα καλά σε αυτά και τώρα απλά πρέπει να προπονούμαστε κάθε μέρα και να εμπιστευόμαστε την δουλειά που κάνουμε για την αρχή της σεζόν".

Για το αν ήταν δύσκολες οι πρώτες προπονήσεις: "Δεν ήταν δύσκολες, το πιο δύσκολο ήταν ο χρόνος προετοιμασίας. Δεν είχαμε τόσο χρόνο για να ετοιμαστούμε τελείως σε σχέση με άλλες ομάδες. Αρα αυτό ήταν το δύσκολο".

Για το αν πιστεύει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη σύντομα: "Ναι, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Άλλωστε και έτσι πρέπει να είμαστε έτοιμοι, μπορεί να μην έχουμε μάθει όλα τα συστήματα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παίξουμε δυνατά. Άλλες ομάδες χρειάζονται μισή σεζόν για να είναι απόλυτα έτοιμες. Δεν φοβόμαστε όμως, γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν θα μας σταματήσει από το να παίξουμε".

Για τον κόσμο του Πανιωνίου: "Οι οπαδοί, όπως είναι λογικό, είναι χαρούμενοι που είμαστε πάλι στην πρώτη κατηγορία, θέλουν να μας δουν να αγωνιζόμαστε".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Δεν υπάρχει κανένας προσωπικός στόχος, προσπαθούμε να σκεφτόμαστε σαν ομάδα τώρα. Πιστεύω πως αν κάποιος έχει προσωπικούς στόχους δεν θα μας βοηθήσει σε αυτό το στάδιο, γιατι πρέπει να είμαστε σαν ομάδα για να κερδίσουμε τους πρώτους μας αγώνες. Οπότε δεν εχω σκεφτεί κανένα προσωπικό στόχο προς το παρόν".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια