Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Forza Πανιωνάρα!

Την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται απόψε (29/10, 19:30) ο Ιστορικός, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μετά το "διπλό"...

Την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη υποδέχεται απόψε (29/10, 19:30) ο Ιστορικός, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Μετά το "διπλό" στην Τρίπολη ο Πανιώνιος επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη και υποδέχεται για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι - ντέρμπι!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν γι' αυτό το ματς (υπήρχε και ο αγώνας Κυπέλλου) και στόχος φυσικά είναι το θετικό αποτέλεσμα. 

Ο τεχνικός του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του φορμαρισμένου Σπιριντόνοβιτς, καθώς ο 24χρονος δεν κατάφερε να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Αντίθετα, ο Ντουρμισάι άφησε πίσω τις ενοχλήσεις στο πόδι και δίνει κανονικά το "παρών"στην αποστολή του Πανιωνίου.

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα του Ιστορικού, ο Γρηγορίου αναμένεται να ξεκινήσει τους εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Λάμπρου, Μασούντ και Γεσίλ.

Αναλυτικά η κυανέρυθρη αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες: Κότνικ, Μπαντής, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Οικονόμου, Γκιοατά, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Σαββίδης, Πινιώτης, Γλυνός, Λάμπρου, Μασούρας, Σοτζάι, Γεσίλ, Ντουρμισάι, Κάργας,.

Στις 19:30 ξεκινάει η αναμέτρηση και καλό είναι ο κόσμος του Ιστορικού να προμηθευτεί από νωρίς το εισιτήριο του, ώστε να αποφευχθούν την τελευταία στιγμή οι εικόνες συνωστισμού στα εκδοτήρια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια