Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με καλή εικόνα

Φιλική νίκη πέτυχε ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, όπου η ομάδα του Γρηγορίου επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Οι κυανέρυθροι ή...

Φιλική νίκη πέτυχε ο Ιστορικός στη Νέα Σμύρνη, όπου η ομάδα του Γρηγορίου επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Οι κυανέρυθροι ήταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο τους σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, είχαν φάσεις, πέτυχαν γκολ, είχαν ένα δοκάρι και γενικότερη η εικόνα ήταν θετική.

Ο Γρηγορίου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, με τους Οικονόμου και Μπαντή να επανέρχονται στην "δράση". Σκόρερ της ομάδας ο Μασούρας.

Δεν αγωνίστηκαν οι διεθνείς Λάμπρου, Αστράς, Μπανανά, Χατζισαφί Ντουρσμισάι και ο τραυματίας Κόρμπος.

Έντονη βροχόπτωση στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Οικονόμου στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα ήταν η απόλυτη κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες και γενικότερα έπαιξε τον αντίπαλο της στο μισό γήπεδο.

Στο 8' το απευθείας φάουλ του Οικονόμου μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ενώ στο 32' ο Γεσίλ έδωσε ωραία στον Μασούρα, το σουτ του οποίος πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χίντι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σπιριντόνοβιτς έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, έκανε και το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 37' ο Παπαγεωργίου έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σαββίδης έπιασε το σουτ στη κίνηση, με τον Χίντι να είναι στην σωστή θέση και να μπλοκάρει την μπάλα.

Το γκολ για τον Ιστορικό ήρθε στο 43'. Ο Μασούντ έκανε μία πολύ καλή σέντρα “πάρε-βάλε” στον Μασούρά και αυτός με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαρία για τον Ιστορικό. Οι νεαροί Βουκελάτος και Γλυνός, οι οποίοι είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο, συνδιάστηκαν όμορφα, με την προβολή του να στέλνει την μπάλα αρχικά στο δοκάρι και εν συνεχεία άουτ.

Στο 67ο λεπτό ο Μασούρας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε και το δυνατό σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Πέντε λεπτά μετά ο Βουκελάτος έκανε μία σέντρα-σουτ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Κάργας έκανε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η επιθετική λειτουργία του Πανιωνίου συνεχίστηκε και στα επόμενα λεπτά, παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Στο 73' ο Βλάχος έκανε την κούρσα από τα δεξιά, έκανε και την σέντρα, ο νεαρός Οικονομίδης έπιασε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η επόμενη επιθετική προσπάθεια του Ιστορικού ήρθε στο 77'. Ο Βουκελάτος εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Ταπόκο πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ.

Στο 82' ο Οικονομίδης έκανε ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.





ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπαντής (46' Κότνικ), Παπαγεωργίου, Κάργας, Οικονόμου (60' Σταυρόπουλος), Σαραμαντάς (68' Βλάχος), Σιώπης (68' Πλέγας), Σαββίδης (46' Πινιώτης), Μασούρας (68'Οικονομίδης), Μασούντ (46' Βουκελάτος), Σπιριντόνοβιτς (46' Γλυνός), Γεσίλ (46' Ταπόκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Χίντι, Χριστοφίδης, Πολυκάρπου, Τεϊξέιρα, Σεραφείμ, Αυλωνίτης, Πεσκιάς, Αντωνίου, Αντρέου, Πεχλιβάνης, Καπάρτης
Έπαιξαν και οι: Παχίπης, Λεμονάρης, Κάστρο, Τόρες, Παναγή, Κυριακού

Δεν υπάρχουν σχόλια