Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Με επίγνωση των απωλειών και πίστη»

Το blog του Νίκου Λινοξυλάκη για τον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Αναλυτικά: Καλησπέρα, Η ομάδα μας συ...

Το blog του Νίκου Λινοξυλάκη για τον εκτός έδρας αγώνα του Πανιωνίου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα,

Η ομάδα μας συνεχίζει τις υποχρεώσεις της, ταξιδεύοντας αυτή τη φορά στην Αμαλιάδα όπου θα αντιμετωπίσει τον Κόροιβο, εκτός έδρας.

Είναι μια ομάδα που ξεκινώντας, έχει θέσει ως στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που έχει καταφέρει μεν αλλά με δυσκολία τα προηγούμενα χρόνια. Η αρχή του Κοροίβου, φέτος, είναι πολύ ενθαρρυντικό, γιατί στα 3 πρώτα παιχνίδια, κράτησε το αήττητο της έδρας της.

Έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που στηρίζεται κατά βάση στους ξένους παίκτες, οι οποίοι είναι πολύ αθλητικοί και προσπαθούν να εκτελέσουν το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεών τους, σε πρώτο χρόνο, παίρνοντας πολλούς πόντους από τον αιφνιδιασμό, το transition και τις ένας εναντίον ενός επιθέσεις, ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία του προπονητή τους. Είναι ομάδα που, ιδιαίτερα στην έδρα της, κινείται σε up-tempo ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Η ομάδα μας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, αυτή τη φορά όμως με δύο τραυματισμούς, του Νταλό και του Γούντσον. Οι υπόλοιποι παίκτες μας , προπονήθηκαν με απόλυτη ευσυνειδησία των απωλειών για το συγκεκριμένο παιγνίδι και είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν πιστά το προπονητικό πλάνο που έχει οριοθετηθεί.

«Οπλισμένοι», λοιπόν, με πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας, με γνώση των θετικών στοιχείων και των αδυναμιών του αντιπάλου μας και με προπονητικό πλάνο για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του, με επίγνωση τόσο των απωλειών μας σε συνδυασμό με την σημαντικότητα του παιχνιδιού, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας, διανύοντας την 5η επί της ουσίας εβδομάδα προετοιμασίας και δεύτερη με τον νέο προπονητή, Βαγγέλη Ζιάγκο, ώστε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να αποδεικνύουμε τί σημαίνει Πανιώνιος, σεβόμενοι τον εαυτό μας, τον αντίπαλό μας, τους φιλάθλους μας.

Θα δώσουμε το 100%, δεν φοβόμαστε κανέναν!

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια