Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ΕΡΤ αποφάσισε να δείξει μόνο το Άρης-ΑΕΚ!

Μπορεί αρχικά να είχε προγραμματιστεί να δείξει η ΕΡΤ (σε παράλληλη μετάδοση) όλες τις αναμετρήσεις του Σαββάτου στην Α1, ωστόσο όπως αν...

Μπορεί αρχικά να είχε προγραμματιστεί να δείξει η ΕΡΤ (σε παράλληλη μετάδοση) όλες τις αναμετρήσεις του Σαββάτου στην Α1, ωστόσο όπως ανακοίνωσε τελικά θα προβάλει μόνο το ματς του Άρη με την ΑΕΚ!

Ο λόγος; Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δεν θα καλυφθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια "...λόγω τεχνικού κωλύματος"!

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τηλεοπτικά δικαιώματα των τριών (οικονομικα) "μεγάλων" (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ) τα έχει η Cosmote TV και των υπολοίπων συλλόγων  η ΕΡΤ. Ενα ματς διεξάγεται, λόγω τιμωρίας, χωρίς φιλάθλους το Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου και αντί λοιπόν να έχει αυτό τηλεοπτική κάλυψη, η ΕΡΤ αποφασίζει με τα δικά της κριτήρια και έβγαλε, λοιπόν, τη παρακάτω ανακοίνωση...

«Λόγω τεχνικού κωλύματος δεν θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την εκπομπή Basket League Show οι αυριανές (14/10) αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής Προμηθέας-Γυμναστικός Λάρισας Φάρος, Πανιώνιος-Κολοσσός H Hotels, Ρέθυμνο Cretan Kings-Κόροιβος και Τρίκαλα Bc Aries-Λαύριο Megabolt. Θα μεταδοθεί όπως έχει προγραμματιστεί απ’ ευθείας από την ΕΡΤ1 στις 17:00 η συνάντηση Άρης-ΑΕΚ. Σε όλους του αγώνες θα υπάρχει κάμερα της ΕΡΤ και θα προβληθούν στιγμιότυπα των συναντήσεων στα δελτία ειδήσεων και στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή».

Παραπάνω λόγια δεν χρειάζονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια