Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κόροιβος-Πανιώνιος: Αριθμοί και ρεκόρ

Από την σελίδα του ΕΣΑΚΕ: Στην περίοδο 2014-15 εξαντλείται η ιστορία των αναμετρήσεων του Κόροιβου με τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Τότε οι...

Από την σελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Στην περίοδο 2014-15 εξαντλείται η ιστορία των αναμετρήσεων του Κόροιβου με τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Τότε οι δυο τους σημείωσαν από μία εντός έδρας νίκη.

Στο παιχνίδι που έγινε στην Αμαλιάδα στις 14 Μαρτίου 2015, ο Κόροιβος είχε επικρατήσει με 83-74 στηριζόμενος στους Ρούμπιο (19) και Μπάουερς (16) ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Κόλεμαν (20) και ο Ξανθόπουλος (15) προσπάθησαν αλλά δεν απέτρεψαν την ήττα παρότι ο Πανιώνιος Βίκος Cola ήταν μπροστά έστω και με έναν πόντο (58-59) στο τέλος της 3ης περιόδου.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Τα σερί

*Επτά συνεχόμενα παιχνίδια με τουλάχιστον ένα κερδισμένο φάουλ έχει φτάσει ο Γιάννης Σαχπατζίδης.

*Τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ και ένα κλέψιμο είχε ο Κουέντον ΝτεΚόζι και στα τρία πρώτα παιχνίδια του Κόροιβου στο Πρωτάθλημα.

*Ο Μάρκους Πόσλεϊ είχε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές τουλάχιστον τρία αμυντικά ριμπάουντ και δύο ασίστ σε κάθε ματς.

Τα ρεκόρ

*Με νίκη ο Κόροιβος θα φτάσει για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια τις τρεις συνεχόμενες εντός έδρας. Το είχε κάνει μόνο στην παρθενική σεζόν του στη Stoiximan.gr Basket League όταν νίκησε κατά σειρά Κηφισιά (12η), Τρίκαλα BC Aries (15η), ΠΑΟΚ (17η) και Πανιώνιο Βίκος Cola (20ή αγωνιστική).

*Στην 3η θέση των παικτών του Κόροιβου με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan.gr Basket League θα ανέβει ο Γιάννης Σαχπατζίδης. Θα «πιάσει» στα 28 τους Γιαννακίδη, Κανονίδης και Ματζέτ.

*Ο 24χρονος σέντερ απέχει εννιά πόντους από τους 100.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA

Τα σερί

*Εννιά διαδοχικές ήττες μετράει ως φιλοξενούμενος σε ματς της Stoiximan.gr Basket League o Πανιώνιος Βίκος Cola. Τελευταίο του διπλό εκείνο της 27ης Δεκεμβρίου 2014 όταν είχε επικρατήσει του Πανελευσινιακού με 70-68 (Κορόλεφ 19π, 13, Κόλεμαν 12π, 13ρ.).

*Έξι σερί παιχνίδια με τουλάχιστον δύο ασίστ συμπλήρωσε ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς. Τα τρία τελευταία της περσινής σεζόν με την Κύμη κι άλλα τρία φέτος με τον Πανιώνιο Βίκος Cola.

*Ο Ζήσης Σαρικόπουλος είχε τουλάχιστον ένα επιθετικό ριμπάουντ, μία τάπα και ένα λάθος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Τα ρεκόρ

*Αυτό θα είναι το 600ό παιχνίδι κανονικής περιόδου στη Stoiximan.gr Basket League για τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Θα γίνει η 5η ομάδα που θα το καταφέρει μετά τους Παναθηναϊκό Superfoods, Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΟΚ που έχουν από 651.

*Με δύο πόντους ο Νίκος Μίχαλος θα φτάσει τους 900 και με δύο ασίστ θα συμπληρώσει τις 200.

*50 ματς με τον Πανιώνιο Βίκος Cola θα συμπληρώσει στη Stoiximan.gr Basket League ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια