Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Κι ο αμοραλισμός καλά κρατεί

Βήμα λαού Πολλοί αναφέρθηκαν στον χτεσινό αγώνα. Ένα πράγμα όμως που αξίζει να τονιστεί, πέρα από την ολόσωστη ανακοίνωση που εκδόθ...

Βήμα λαού

Πολλοί αναφέρθηκαν στον χτεσινό αγώνα. Ένα πράγμα όμως που αξίζει να τονιστεί, πέρα από την ολόσωστη ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ Πανιώνιος υπό το φως των χτεσινών γεγονότων, είναι ο αμοραλισμός ορισμένων δημοσιογράφων. Σύμφωνα λοιπόν με μεγάλη μερίδα «ειδικών», ο πολυτιμότερος παίχτης της αναμέτρησης ήταν ο Φορτούνης. Δηλαδή ο άνθρωπος που κέρδισε ένα αστείο πέναλτι, το εκτέλεσε και έπειτα είχε την έμπνευση να απευθυνθεί στο λαό της Νέας Σμύρνης με το δάχτυλο στα χειλάκια, καλώντας μας να σταματήσουμε να μιλάμε.

Σσσσσς λοιπόν, από έναν παίχτη της Εθνικής. Έναν παίχτη που μπορεί να μην έχει την αξία του Ρέτσου των 22 εκατομμυρίων (μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα), αλλά και που πάλι έχει κερδίσει τη θέση του στην «αξιοκρατική» Εθνική. Και οι δημοσιογράφοι εκθειάζουν την χτεσινή του παρουσία στο γήπεδο. Ακόμη κι αν έκανε «παπάδες» στο γήπεδο μέχρι την στιγμή του πέναλτι, όλα αυτά θα έπρεπε κανονικά σε μία «ηθική» κοινωνία να επισκιάζονταν από μία συμπεριφορά ανήθικη και χλευαστική απέναντι σε μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων (οι οποίοι ω ναι ταυτίζονται με τους υποστηρικτές της Εθνικής ομάδας, μάλιστα εν καιρώ μεγάλης αμφισβήτησης των εν λόγω παιχτών από πολλούς).

Επαγγελματίες λοιπόν στο χώρο της αθλητικογραφίας από το Sport24, όπου ανυπόγραφα γράφουν ότι τους άρεσε αυτή η παρουσία στη Νέα Σμύρνη, αλλά και σε πολλά ακόμη έντυπα, έχουν αναδείξει τον Φορτούνη σε κορυφαίο της βραδιάς. Όχι σε αρνητικό πρωταγωνιστή, με ενδεχόμενη μεταμέλεια. Αλλά σε άτομο που γούσταρε για το γεγονός ότι διαδέχτηκε επάξια τον Αλεξανδρή στις βούτες και που ίσως ενδόμυχα ονειρεύεται να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές αθλητών. Εκεί που η μετριότητα ενισχύεται όχι από την προσπάθεια να γίνεις καλύτερος, αλλά να γίνεις ακόμη μεγαλύτερο λαμόγιο και να εκμεταλλευτείς όποιον βρεθεί μπροστά σου.

Ας μην έχουμε λοιπόν αυταπάτες. Όσο εκθειάζεται ο Φορτούνης κι ο κάθε Φορτούνης, όσο δεν κατακρίνονται για την συμπεριφορά τους αλλά και όσο «επιβραβεύονται» με αλλεπάλληλες κλήσεις στην Εθνική, ας μην τρέφουμε μεγάλες ελπίδες. Υπό αυτό λοιπόν το πρίσμα, ο αμοραλισμός των δημοσιογράφων, των παραγόντων και εν τέλει εμάς των φιλάθλων έχει τεράστιες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία…και στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρακολουθούμε και υποστηρίζουμε.

Αναγνώστης: Στέλλα Στρούβαλη

Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια