Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με το... δεξί στο πρωτάθλημα!

Με νίκη ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που επικράτησε εντός έδρα...

Με νίκη ξεκίνησε την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α1 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου, που επικράτησε εντός έδρας της Δάφνης Αγίου Δημητρίου με 79-71.

Τα κορίτσια του Τσίκληρα, στο πρώτο τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα, κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του αντιπάλου τους και να μπουν με το... δεξί στην σεζόν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι κυανέρυθρες δεν βρήκαν όσο θα ήθελαν τα πατήματα τους στο παρκέ, όμως στην τρίτη περίοδο μπήκαν αποφασισμένες στο γήπεδο και κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο με το 57-38.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενες προσπάθησαν να πιέσουν, μείωσαν το σκορ, όμως ο Πανιώνιος άντεξε και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, στην έναρξη της σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1.

Η ταυτότητα του αγώνα

Μπάσκετ γυναικών - 1η αγωνιστική

Πανιώνιος - Δάφνη Αγ. Δημητρίου: 79-71

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 27-32, 57-38, 79-71

Πανιώνιος(Τσίκληρας): Johnson 14, Σπαθάρου 14(2), Τσιαδή 2, Healy 18, Σεμανιάκου 4, Θεοδωρομανωλάκη 7(1), Στεφανίδου, Γρηγορίου, Jovanovic 13(3), Μπόνη 7

Διαιτητές: Φραγκούλη, Κονταράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια