Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Αποδείξαμε πως δρουν οι οπαδοί στις μεγάλες ομάδες...»

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για την δυναμική παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία. Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι...

Η ανακοίνωση των Πανθήρων για την δυναμική παρουσία τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου:

"Όλη η οπαδική σκηνή παρακολουθεί και μας συγχαίρει, για τις προσπάθειές μας προς μια νέα εποχή στο θέμα των μετακινήσεων .

Για να έρθει αυτή η επιθυμητή αλλαγή, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, χρειάζεται να υπάρξουν και άλλοι οπαδοί που θα συμμετέχουν και θα ακολουθήσουν.

Έχουμε αναφερθεί σε όλους όσοι, μέχρι την σημερινή αγωνιστική (για φέτος) βρέθηκαν στον δρόμο μας και θέλησαν να μπουν στην διαδικασία αυτή, βοηθώντας στο εγχείρημά μας.

Από σήμερα, προσθέτουμε σε όλους εκείνους και τους οπαδούς/φιλάθλους της Λαμίας.

Παρά την απαγόρευση και όλες τις απειλές, εμείς κάναμε το ταξίδι, μπήκαμε στο γήπεδο και με τη βοήθεια των φίλων της τοπικής ομάδας καταφέραμε να δούμε πλάι – πλάι τον αγώνα.

Τους ευχαριστούμε.

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για την απαράδεκτη στάση της Π.Α.Ε Λαμία, η οποία, εκτός από τον εξόφθαλμο ερασιτεχνισμό της, δεν είχε ούτε τα παντελόνια να στείλει έναν εκπρόσωπό της, για να μιλήσει στους φιλάθλους του Πανιωνίου που συνωστίζονταν στα ταμεία εκνευρισμένοι, χάνοντας μεγάλο μέρος του αγώνα.

Ούτε ένα δείγμα φιλοξενίας, ούτε ένα δείγμα θέλησης, ούτε ένα δείγμα ανδρισμού. Κρυφτό πίσω από την αστυνομία και μετάθεση ευθυνών.

Δεν πειράζει, πήρανε την απάντηση στις κερκίδες. Αυτοί απαγορεύσεις, εμείς ένα τίγκα πέταλο, Δευτέρα βράδυ. Αυτοί με το έτσι θέλω τους οπαδούς σε στρατόπεδα, εμείς με ακόμα μεγαλύτερο έτσι θέλω, δίπλα - δίπλα με τον "αντίπαλο".

Σας αποδείξαμε στην πράξη πως δρουν οι οπαδοί στις μεγάλες ομάδες και παράλληλα πως, δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσετε ποτέ το δίκαιο και το άξιο με τη μικρότητα και την επαρχιώτικη νοοτροπία.

Ραντεβού στο β’ γύρο με τους φιλάθλους της ομάδας της Λαμίας (οι οποίοι κάθε άλλο παρά επαρχιώτικη νοοτροπία είχαν), γιατί οι διοικούντες καλό θα είναι να έρθουν προετοιμασμένοι για δύσκολο απόγευμα ..

Υ.Γ. Κάποιες σκιές μέσα στη νύχτα (ξαπλωμένοι ήσασταν για να μην σας δούμε ρε γελίοι;), κάτι θέλανε να κάνουνε. Δεν καθίσανε όμως αρκετά για να μας πούνε! Νέα Σμύρνη – Παλαιό Φάληρο σε 30 δευτερόλεπτα δεν έκανε ποτέ κανείς! Τι έγινε ρε πτηνά; Πάλι κυνηγημένοι γυρίσατε στα κοτέτσια σας;

Υ.Γ. 2 Τετάρτη 21:00, Όλοι Club, πολύ σημαντική συνέλευση!

Μην λείψει κανείς!

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια