Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάτησε τον Ολυμπιακό και έδειξε τον δρόμο...

Μεγάλη νίκη για την Κ20 του Ιστορικού, που επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Γλυφάδας, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ ...

Μεγάλη νίκη για την Κ20 του Ιστορικού, που επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Γλυφάδας, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ Νέων.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη με μία εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ και έτσι συνεχίζει την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ιστορικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Οι κυανέρυθροι κέρδισαν πέναλτι και ο Μπέτσας που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0.

Το τελικό 2-0 για τον Πανιώνιο πέτυχε στο 64' ο Γιαννης με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πολύ καλός ήταν και ο Λευτέρης Αστράς, με τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να λέει "όχι" όποτε χρειάστηκε στις επιθετικές ενέργεις των "ερυθρόλευκων".

Με αυτή τη νίκη οι μικροί έδειξαν τον... δρόμο και στην ανδρική ομάδα, ενόψει του βραδινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Τσερέγκωφ, Μπέτσας, Γιαννης, Μίκο, Αρσενίδης, Οικονομίδης, Καραχάννας, Τσιλίκης (72’ Ζώτος), Σουσώνης (80’ Αγγελής), Τσιντώνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης (66’ Χονδρουδάκης), Ξενιτίδης, Πέιος (59’ Κιρτζιαλίδης), Κωστανάσιος, Νεοφυτίδης (46’ Κηπουρός) , Βάρκας, Βρουσάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια