Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπιριντόνοβιτς: «Ανάμικτα τα συναισθήματα»

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Ολυμπιακό και τόνισε ...

Ο εκ των πρωταγωνιστών του Πανιωνίου, Σρνταν Σπιριντόνοβιτς, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως τα συναισθήματα του είναι ανάμικτα.

Αναλυτικά είπε...

Για τα συναισθήματα του: "Είναι ανάμικτα τα συναισθήματα. Από την μία είμαι δυσαρεστημένος που χάσαμε το παιχνίδι, όμως είμαι ικανοποιημένος που έδειξε χαρακτήρα η ομάδα και γύρισε στο παιχνίδι από το 3-1".

Για τα πολλά λάθη της ομάδας μετά το 1-0: "Κάναμε πολλά λάθη μετα το πρώτο γκολ. Στο ημίχρονο ο προπονητής με την ομιλία του προσπάθησε να μας ηρεμήσει και έτσι δείξαμε καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το τι τους είπε ο Γρηγορίου στο ημίχρονο: "Ότι θα πρέπει να θυμηθούμε πως παίξαμε τα προηγούμενα παιχνίδια, να πάρουμε δύναμη και αυτοπεποίθηση και να πάμε να προσπαθήσουμε ξανά στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το συναίσθημα μετά το πέναλτι του Φορτούνη: "Ουσιαστικά εκεί καταρρέεις, γιαυτό όταν καταφέρνεις και κάνεις το 3-3 και μετά δέχεσαι με πέναλτι το γκολ, δεν έχεις άλλη ψυχική δύναμη να συνεχίσεις".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια