Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κρατάμε τη νίκη, συγχαρητήρια στα κορίτσια»

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού μπήκε με το.. δεξί στο πρωτάθλημα της Α1, καθώς κέρδισε εντός έδρας την Δάφνη Αγ. Δημητρίου (79-...

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού μπήκε με το.. δεξί στο πρωτάθλημα της Α1, καθώς κέρδισε εντός έδρας την Δάφνη Αγ. Δημητρίου (79-71).

Ο προπονητής, Άγγελος Τσίκληρας και η αθλήτρια της ομάδας Κατερίνα Σπαθάρου, μίλησαν γι' αυτή τη νίκη του Ιστορικού και το θετικό ξεκίνημα στη σεζόν

Άγγελος Τσίκληρας

“Οι ομάδες ακόμα δεν είναι στο 100% και είναι λογικό. Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να βγει στο παρκέ η δουλειά που έχουμε κάνει στην προετοιμασία μας. Στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλά και πολύ καλή άμυνα. Αυτό μας έδωσε την υπέρ μας διαφορά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξε ένας εφησυχασμός, γιατί είχαμε φτάσει την διαφορά στους 20 πόντους και η Δάφνη δεν είναι ομάδα για να είναι πίσω 20 πόντους. Ένα παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ στο 30', τελειώνει μόνο στο τέλος και είναι καλό αυτό που έγινε για να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε αυτές τις καταστάσεις.

Κράταμε τη νίκη και το τρίτο δεκάλεπτο. Από εκεί και πέρα έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την προσπάθεια τους. Έχουμε εξαιρετικό κλίμα και αυτό θέλουμε να κρατήσουμε. Όλη η ομάδα είμαστε μαζί και θέλουμε να πάει η χρονιά όπως ξεκίνησε απο το πρώτο ματς.

Κατερίνα Σπαθάρου

“Ξεκινήσαμε με νίκη στην έδρα μας, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Φάνηκε το άγχος μας στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την άμυνα μας, πήραμε ένα σκορ και τελικά πήραμε τη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους και να έχουμε καλή συνέχεια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια