Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβλήματα ενόψει Κολοσσού

Χωρίς δύο παίκτες συνεχίστηκε την Δευτέρα η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (14/10, 17:00)....

Χωρίς δύο παίκτες συνεχίστηκε την Δευτέρα η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου (14/10, 17:00).

Ο Αυστραλός Κλιντ Στέιντλ εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης, καθώς έγινε επανεξέταση της κατάστασής του, η οποία θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (12/10).

Από την άλλη, και ο 'Ειβρι Χολμς δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι και θα ξεκαθαρίσει και η δική του κατάσταση τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση:

«Επαναξιολόγηση στον τραυματισμό του Κλίντ Στέιντλ έγινε στην απογευματινή προπόνηση από τον διευθυντή αναγεννητικής και επανορθωτικής ορθοπαιδικής χειρουργικής, Δρ. Σταύρο Αλευρογιάννη. Ο Αυστραλός παίκτης ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και η αποθεραπεία του τραυματισμού, θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (12/10), ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Hotels.

Ο Εϊβρι Χόλμς δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού του από τον αγώνα με τον ΓΣΛ-Φάρο. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσικοθεραπειών και επίσης η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί, την Πέμπτη (12/10)».

Δεν υπάρχουν σχόλια