Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΚΑΕ: «Υπάρχει πυξίδα, προορισμός και όραμα»

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος: Η δημιουργία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ολοκληρωθηκε την 26η Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου π...

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

Η δημιουργία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ολοκληρωθηκε την 26η Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ προχώρησε με σταθερά και ουσιαστικά βήματα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στην εξασφάλιση της αδειοδότησης και συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Α1. Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος της επιστροφής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Α1 κατηγορία. Και επιτεύχθηκε με απόλυτη νομιμότητα, συνέπεια και επιμονή, μέχρι να διαψευσθεί και ο τελευταίος αμφισβητίας αυτής της προσπάθειας, εκτός της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ οικογένειας.
Στην χάραξη αυτής της πορείας, εμπιστευθήκαμε τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη, ώστε να δημιουργούσε εκ θεμελίων την νέα ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά, γιατί σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, εσωτερικών τριγμών και δισταγμών, οριοθέτησε την ομάδα επάνω από το «εγώ» του και ανελαβε την δυσκολη αποστολή να μπει στο γήπεδο στις 28 Αυγούστου 2017 και άρχισε προπονήσεις με όποιους παίκτες ήταν διαθέσιμοι στην συγκεκριμένη χρονική φάση και ενώ ακόμα βρισκόμασταν στην αρχή της προσπάθειας για την τελική αδειοδότηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η σύντομη παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οφείλεται σ’ έναν συνδυασμό αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών θεμάτων με ευθύνες που δεν μπορούν να αποδοθούν προσωπικά σε κανέναν.
Στα ομαδικά αθλήματα, όμως, η θέση του προπονητή είναι αυτή που αποτελεί την εύκολη λύση για αλλαγές. Η απόφαση μας θα αποδειχτεί πολύ σύντομα, αν ήταν σωστή και αποφασίσθηκε με μοναδικό γνώμονα την άμεση αγωνιστική βελτίωση που είχε ανάγκη η ομάδα
Εκτιμούμε στο δείγμα των δυο τελευταίων αγώνων ότι η επιλογή του νέου προπονητή κ. Βαγγέλη Ζιάγκου, δίνει την αγωνιστική ταυτότητα που έλειπε στην ομάδα μας.

Παιχνίδι με παιχνιδι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δείχνει την προσαρμογή του στα νεα δεδομένα , δημιουργώντας ενα νεο, ανταγωνιστικό σύνολο.
Τέσσερα ατυχή αποτελέσματα και δυο δύσκολα παιχνιδια που ακολουθούν, δεν μας απογοητευούν. Αντίθετα, με πείσμα και πίστη στον τελικό στόχο, διοίκηση, προπονητές και παίκτες, ξεπερνάμε τις δυσκολίες, στοχευούμε ψηλά και σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα που θελουμε.
Προχωρούμε, ήδη, σε υπέρβαση των οικονομικών δεδομένων μας για να υλοποιήσουμε τις αναγκαίες προσθήκες, ποιοτικών παικτών που θα είναι ικανοί να μας προσφέρουν την ειδοποιό διαφορά στην προσπάθειά μας.
Σ’ αυτή την συνεχή προσπάθεια που θα ολοκληρωθεί, ΜΟΝΟ, όταν ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθιερωθεί στην Α1 κατηγορία, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, να συμπαρασταθούν. Με ήθος και αξιοπρέπεια, σεβασμό στην ιστορία μας θα κερδισουμε όλοι μαζί την καταξίωση της ομάδας, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Στηρίξτε το παρόν και το μέλλον του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, δίνοντας δύναμη στην ομαδα μας.
Πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε την πίστη του προπονητή μας και των αθλητών μας για το άμεσο μέλλον.

Η διοίκηση πράττει και θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της. Τα οικονομικά δεδομενα στο μπασκετ δεν επιτρεπούν τις μεγάλες υπερβάσεις , αλλά μαζί θα τα καταφερουμε και πάλι.

Παράλληλα με την προσπάθεια αλλαγής αγωνιστικής εικόνας της ανδρικής ομάδας, ανακοινώσαμε την δημιουργία του προγραμματος BASKETBALL TRAINING YOUTH PROGRAMME, θέλοντας να δώσουμε επικαροποίηση στο όραμα του ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΡΙΚΑ για την μέγιστη σημασία της προετοιμασίας δικών μας παικτών.

Πάγια και διαχρονική αρχή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είναι το μπάσκετ να αποτελεί διαδικασία παιδαγωγικής και αθλητικής ανάπτυξης παιδιών, με τρανότερο παράδειγμα τις ακαδημίες του συλλόγου.
Συνεχίστε να αγοράζετε μαζικά, τα εισιτήρια διαρκείας. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί την νέα αρχή, ύστερα από τα δυο κεκλεισμένων θυρών παιχνίδια.

Καθημερινά αγωνιζόμαστε με πείσμα και πίστη. Στηριζόμαστε στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που απέδειξε ΚΑΙ στην σύσταση της ΚΑΕ ότι θέλει και μπορεί να είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος πυλώνας στήριξης για την επανακαθιέρωση της ομάδας στην θέση που της αξίζει να έχει
Θα δικαιωθούμε και είμαστε σίγουροι για αυτό. Ελάτε μαζί μας στο δύσκολο αυτό ταξίδι μας. Ελάτε να μεταδώσουμε την υγεία που εκπέμπει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο ελληνικό μπάσκετ. Όσοι δεν σέβονται την ιστορία μας και τον ιδρώτα μας στους αγωνιστικούς χώρους θα μας βρούν απέναντι τους. Να ξέρουν ότι έχουν «γνώσιν οι φύλακες».
Εμείς ενωμένοι και δυνατοι θα βγούμε νικητες και σ΄’ αυτόν τον αγώνα. Σύντομα θα έρθουν τα καλύτερα.

Υπάρχει πυξίδα, προορισμός και όραμα.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια