Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ενημέρωση της ΚΑΕ για τον Κολοσσό

Το πρώτο του ματς για την φετινή Basket League στο Αρτάκης θα δώσει το Σάββατο ο Ιστορικός, ωστόσο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγ...

Το πρώτο του ματς για την φετινή Basket League στο Αρτάκης θα δώσει το Σάββατο ο Ιστορικός, ωστόσο, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας που κουβαλά η ομάδα από πέρυσι.

Οι κυανέρυθροι ενημέρωσαν για τον τρόπο που μπορούν οι δημοσιογράφοι να προμηθευτούν διαπιστεύσεις για την κάλυψη του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά:

«ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA-KOΛΟΣΣΟΣ Ηοtels

Για την δημοσιογραφική κάλυψη του κεκλεισμένων θυρών αγώνα, ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-KOΛΟΣΣΟΣ Hotels που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/10), η είσοδος των εκπροσώπων των ΜΜΕ, θα γίνεται με διαπιστεύσεις για όσους δεν είναι κάτοχοι των καρτών ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ. Οι αιτήσεις των διαπιστεύσεων θα γίνονται στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, μέχρι την Παρασκευή (13/10) στις 15.00 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail: panionioskae@gmail.com
Για τους δημοσιογράφους που δεν είναι κάτοχοι των αναγνωρισμένων καρτών που προαναφέρονται, θα ισχύσει μία διαπίστευση γι’ όλες τις μορφές των ΜΜΕ (Γραπτός Τύπος, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση).

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια