Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Και τώρα... ΑΕΚ - Δύο αμφίβολοι

Και τώρα... AEK. Oι δύο αμφίβολοι ποδοσφαιριστές ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα! Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Πανιωνί...

Και τώρα... AEK. Oι δύο αμφίβολοι ποδοσφαιριστές ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα!

Ικανοποίηση υπάρχει στις τάξεις του Πανιωνίου για τις δύο τελευταίες εκτός έδρας εμφανίσεις και νίκες της ομάδας κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και Άρη για το Κύπελλο.

Η κυανέρυθρη αποστολή από το απόγευμα της Πέμπτης βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς επέστρεψε από την Θεσσαλονίκη, έχοντας μάλιστα κάνει εκεί πρωινή προπόνηση (χαλάρωμα).

Το αρνητικό για τον Μιχάλη Γρηγορίου είναι που είδε σε ένα ακόμη παιχνίδι να χτυπάει ένας ποδοσφαιριστής του. Ο λόγος για τον Ντουρμισάι, ο οποίος έχει ενοχλήσει χαμηλά στο πόδι από το ματς με τον Άρη. Μάλιστα είναι στο ίδιο σημείο που είχε χτυπήσει και στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τότε θυμίζουμε πως είχε μείνει εκτός "δράσης" για λίγο καιρό.

Στις δύο τελευταίες προπονήσει, πριν το κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ, θα ξεκαθαρίσει τόσο η κατάσταση του νεαρού επιθετικού, ενώ θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος είχε υποστεί θλάση στην αναμέτρηση της Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια