Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Νικήθηκε» ο Κότνικ στο 81'!

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ που έκρινε τον αγώνα να πετυχαίνει ο Αραούχο στο 81'. Ο...

Την ήττα με 0-1 γνώρισε ο Πανιώνιος από την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, με το γκολ που έκρινε τον αγώνα να πετυχαίνει ο Αραούχο στο 81'.

Ο Ιστορικός είχε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήταν κακός, δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα, με την ΑΕΚ έχει την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες. Για καλή τύχη του Πανιωνίου ο Κότνικ ήταν ξανά σε πολύ καλή μέρα και έκανε μεγάλες επεμβάσεις. Στο δεύτερο 45λεπτο οι κυανέρυθροι ανέβηκαν, είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν, όμως μία αμυντική αδράνεια στο 81' τους στέρησε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Περίπου 6.000 φίλοι του Πανιωνίου έδωσαν βροντερό "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, σε μία καυτή και κόσμια ατμόσφαιρα.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα δεν παίχτηκε ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται κυρίως σε παιχνίδι κέντρου.

Στο 16' ο Μάνταλος έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Κότνικ να μπλοκάρει σταθερά και στο επόμενο λεπτό ήρθε η “απάντηση” του Πανιωνίου, με το πλασέ του Γεσίλ από δύσκολη θέση να περνάει λίγο άουτ.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν λίγο την απόδοση τους, πιέζοντας πιο ψηλά τον Πανιώνιο. Από την μεριά τους οι κυανέρυθροι προσπαθούσαν να έχουν καλή αμυντική λειτουργία και στην αντεπίθεση να “χτυπήσουν”.

Στο δίλεπτο 35'-36' ο Κότνικ έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις. Αρχικά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Λιβάγια.

Στη συνέχεια, ξανά ο Σλοβένος γκολκίπερ είπε “όχι” στο σουτ του Σιμόες μέσα από την περιοχή. Μία ακόμη τεράστια επέμβαση του Κότνικ!

Έως το τέλος του 45λεπτου δεν άλλαξε κάτι, με το 0-0 να μένει.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ξεκίνησε με αλλαγμένο σχήμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Κάργας μπήκε στο παιχνίδι, βγήκε ο Λάμπρου και η ομάδα έπαιξε με σύστημα 3-5-2, για πρώτη φορά φέτος.

Στο 51ο λεπτό οι κυανέρυθροι βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση, ο Βλάχος από τα δεξιά έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ιστορικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Μετά από κόρνερ του Χατζισαφί, ο Μπανανά αμαρκάριστος έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει άουτ!

Το παιχνίδι “άνοιξε” στα επόμενα λεπτά και οι φιλοξενούμενοι έγιναν απειλητικοί στο 54', όταν το σουτ μέσα από την περιοχή κόντραρε στο πόδι του Χατζισαφί.

Στο 57' ο Σιμόες τράβηξε τον Χατζισαφί λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, όμως ο Μάνταλος... έκλεισε τα μάτια, δεν έδωσε την παράβαση και μάλιστα έδωσε κίτρινη κάρτα στον Ιρανό για διαμαρτυρία!

Δύο λεπτα μετά ο Σιώπης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Βλάχο, όμως ο Ανέστης με έξοδο πρόλαβε πριν τελειώσει τη φάση ο παίκτης του Πανιωνίου.

Στο 64΄ο Μασούρας με πάθος έκλεψε την μπάλα και μετά από κάποιες κόντρες έκανε το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Εννιά λεπτά αργότερα ο Μάνταλος αμαρκάριστος έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, όμως ξανά ο MVP Κότνικ είπε “όχι” με εκπληκτική επέμβαση!

Στο 80' ο Μπακασέτας μπήκε στην περιοχή του Πανιωνίου, έκανε και το σουτ, με τον Κότνικ να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό (81') η ΑΕΚ κέρδισε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, ο Μπακασέτας “έσπασε” την μπάλα στον Αραούχο, ο οποίος από θέση τετ α τετ “νίκησε” τον Κότνικ, για το 0-1.

Στο 88' ο Μάνταλος έδωσε φάουλ μέσα στην περιοχή, τη στιγμή που η κεφαλιά του Χατζισαφί σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κόρμπος έκανε λάθος στην περιοχή, ο Αραούχο έκανε το πλασέ, με τον Κότνικ να διώχνει.

Στα μόλις 3 λεπτά των καθυστερήσεων δεν άλλαξε κάτι, με το 0-1 να είναι το τελικό σκορ.

Σκόρερ: Αραούχο 81',

Κίτρινες κάρτες: Ντουρμισάι, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κάργας, Μπανανά - Αραούχο, Βράνιες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιμόες

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Οικονόμου, Βλάχος, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (76' Σαββίδης), Λάμπρου (46' Κάργας), Μασούντ, Γεσίλ (34' λ.τρ. Ντουρμισάι)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (77' Χριστοδουλόπουλος), Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63' Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67' Μπακασέτας), Αραούχο

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος // Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Ιωάννης Κουράκης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια