Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

To «ευχαριστώ» της ΚΑΕ στον κόσμο του Πανιωνίου!

To δικό της "ευχαριστώ" προς τον κόσμο του Πανιωνίου απεύθυνε η διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά την οριστικοποίηση ...

To δικό της "ευχαριστώ" προς τον κόσμο του Πανιωνίου απεύθυνε η διοικούσα επιτροπή της ΚΑΕ Πανιώνιος, μετά την οριστικοποίηση συμμετοχής της ομάδας στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ, ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους και φίλους του συλλόγου για την έμπρακτη οικονομική συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβλήθηκε στους δυο τελευταίους μήνες, ώστε να επανασυσταθεί η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και να κατοχυρωθεί με τον πλέον νομότυπο τρόπο, η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας που προήλθε από το αγωνιστικό κατόρθωμα των δυο διαδοχικών ανόδων, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Β’ Εθνική και στην Α2 κατηγορία.

Αποδείχτηκε περίτρανα και για πολλοστή φορά στην υπεραιωνόβια ιστορία του συλλόγου, ότι η δύναμη που έχει η φανέλα των ομάδων σ’ όλα τα σπορ που υπάρχουν αγωνιστικά τμήματα, αντλείται από το ενδιαφέρον, την αγάπη και το πάθος των φιλάθλων του που αποτελούσαν, αποτελούν και θα αποτελούν και στην συμπλήρωση του δεύτερου αιώνα ύπαρξης της ιδέας του ΠΑΝΩΙΝΙΟΥ, τον μεγαλύτερο και φερεγγυότερο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ της.

Με σεβασμό από τον μεγαλύτερο μέτοχο μας, μέχρι αυτόν που αγόρασε έστω και μια μετοχή, δίνουμε στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ραντεβού στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας, όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας μπάσκετ και όπως οραματίστηκαν άπαντες στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ακόμα κι αν δεν είναι «λάτρεις» του συγκεκριμένου αθλήματος.

Η αρχή που έγινε από την διοικούσα επιτροπή, ήταν το έναυσμα της πολυφωνίας και της δημοκρατικής λήψης των όποιων αποφάσεων στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

Η 28η Σεπτεμβρίου 2017 είναι μια ημέρα-ορόσημο για την ιστορία της ομάδας μπάσκετ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε και επίσημα πως η διοικούσα επιτροπή θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου, την Παρασκευή (29/9/2017) και ώρα 12.30, στην αίθουσα «Πέτρος Λινάρδος» του γηπέδου ποδοσφαίρου, ύστερα από την επικύρωση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League και με θέμα «Η κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων σε διάστημα δυο ετών».

Δεν υπάρχουν σχόλια