Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο κόσμος θέλει... Μασούντ! (photos)

Πολλά είναι τα μηνύματα στα social media και όχι μόνο από τον φίλαθλο κόσμο του Ιράν που ζητούν την επιστροφή του Σοτζέι Μασούντ στην εθν...

Πολλά είναι τα μηνύματα στα social media και όχι μόνο από τον φίλαθλο κόσμο του Ιράν που ζητούν την επιστροφή του Σοτζέι Μασούντ στην εθνική τους ομάδα.

Ο άσος του Πανιωνίου είναι κάτι παραπάνω από ένας απλός ποδοσφαιριστής για το ποδοσφαιρικό κοινό του Ιράν και η απουσία του από τα δύο τελευταία παιχνίδια της χώρας τους (δεν τον κάλεσε ο Κεϊρόζ) ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής (τόσο αγωνιστικά όσο και ως προσωπικότητα).

Οι Ιρανοί φίλαθλοι, μέσω των social media, δημιούργησαν φωτογραφίες τοποθετώντας το πρόσωπο του Μασούντ με τους παίκτες του Ιράν που έπαιξαν στο παιχνίδι με την Συρία (κεντρική φωτογραφία). Με αυτόν τον τρόπο δείχνουν φυσικά πως θέλουν και επιθυμούν να επιστρέψει ο "αρχηγός" στην εθνική ομάδα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια του αγώνα του Ιράν με την Συρία, φίλαθλοι των γηπεδούχων κρατούσαν χαρτιά, στα οποία απεικονίζεται ο Μασούντ και ανέφεραν πως πρέπει να γυρίσει άμεσα στην εθνική ομάδα.

Η λατρεία των Ιρανών φιλάθλων για τον "μαέστρο" του Πανιωνίου είναι δεδομένη και φαίνεται συνεχώς. Καλά θα κάνει λοιπόν τόσο ο προπονητής Κεϊρόζ όσο και ομοσπονδία του Ιράν να καλέσουν ξανά τον Μασούντ στην εθνική ομάδα, ώστε να σκορπίσουν χαρά και στο φίλαθλο κοινό της χώρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια