Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ώρα για επιστροφή στις νίκες...

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (24/09,18:15) παιχνίδι με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, για την 5η αγωνιστ...

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει ο Ιστορικός στο σημερινό (24/09,18:15) παιχνίδι με την Λάρισα στη Νέα Σμύρνη, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τις δύο ισοπαλίες με Παναιτωλικό και ΠΑΣ για το πρωτάθλημα και την ισοπαλία με τα Γιάννινα στο Κύπελλο και στόχος είναι να καταφέρει η ομάδα να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να φυσικά να παραμείνει αήττητη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σιώπη, Ντουρμισάι, Οικονόμου και Μπαντή. Αντίθετα Γεσίλ, Κότνικ και Γκιοατά βρίσκονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Η αποστολή: Κότνικ, Αστράς, Μπανανά, Γκιοατά, Βλάχος, Παπαγεωργίου, Χατζισαφί, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Ταπόκο, Σαββίδης, Μασούρας, Λάμπρου, Σπιριντόνοβιτς, Πινιώτης, Γλυνός, Σταυρόπουλος, Σοτζέι, Κάργας, Γεσίλ.

Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 18:15 και άπαντες στον Πανιώνιο περιμένουν από τον κόσμο του συλλόγου να δώσει βροντερό "παρών", ώστε να βοηθήσει σημαντική την ομάδα να φτάσει σε μία ακόμα νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια